Ένα πολύ περίεργο και ανησυχητικό περιστατικό συνέβη την Πέμπτη στο Παρίσι, με αποτέλεσμα οι αρχές να τεθούν σε συναγερμό. 

Όπως μεταδίδει ο γαλλικός ραδιοσταθμός RTL, ένα ή περισσότερα άτομα εισέβαλαν στο εργαστήριο βιοχημείας του νοσοκομείου Pitié-Salpêtrière στη γαλλική πρωτεύουσα.

Αν που η αστυνομία κρατάει σιγή ιχθύος γύρω από μια πιθανή κλοπή, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άγνωστοι πήραν μαζί τους δείγματα βιολογικού υλικού, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε μια τρομοκρατική επίθεση ευρείας κλίμακας με χημικά.

Στο νοσοκομείο έσπευσε αμέσως κλιμάκιο της εγκληματολογικής υπηρεσίας του Παρισιού, που μαζί με το προσωπικό του εργαστηρίου πραγματοποιούν απογραφή των δειγμάτων βιολογικού και χημικού υλικού.

Σημειώνεται ότι στη Γαλλία μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα του 2015, είναι έντονη η ανησυχία για το ενδεχόμενο τρομοκράτες να χρησιμοποιήσουν χημικά και βιολογικά όπλα σε μια επίθεση κατά την διάρκεια του Euro2016 και οι προειδοποιήσεις του Γάλλου πρωθυπουργού προς τους πολίτες επαναλαμβάνονται σχεδόν καθημερινά