current views are: 6

30 Μαΐου 2016
Δημοσίευση11:48

Ιαπωνία: Τρίτη ημέρα αγωνίας για το παιδάκι που άφησαν οι γονείς του στο δάσος

Για τρίτη ημέρα σήμερα συνεχίζονται οι έρευνες για το παιδάκι που χάθηκε σε δάσος στην Ιαπωνία, όπου το άφησαν οι γονείς του θέλοντας να το τιμωρήσουν. 

Δημοσίευση 11:48’

Για τρίτη ημέρα σήμερα συνεχίζονται οι έρευνες για το παιδάκι που χάθηκε σε δάσος στην Ιαπωνία, όπου το άφησαν οι γονείς του θέλοντας να το τιμωρήσουν. 

Για τρίτη ημέρα σήμερα συνεχίζονται οι έρευνες για το παιδάκι που χάθηκε σε δάσος στην Ιαπωνία, όπου το άφησαν οι γονείς του θέλοντας να το τιμωρήσουν. 

Οι διασώστες έχουν εντείνει σήμερα τις έρευνές τους στο νησί Χοκάιντο, στη βόρεια Ιαπωνία, για να βρουν το επτάχρονο παιδάκι. 

Οι γονείς δήλωσαν οι ίδιοι την εξαφάνισή του το Σάββατο στην αστυνομία. Αρχικά υποστήριξαν ότι το παιδί χάθηκε στη διάρκεια εκδρομής στο βουνό, ενώ εκείνοι μάζευαν άγρια φυτά, πριν ομολογήσουν ότι είχαν θελήσει να το τιμωρήσουν εγκαταλείποντάς το.

Το Σάββατο, το παιδί, το όνομα του οποίου είναι Γιαμάτο Τακούκα, η μεγαλύτερη αδελφή του και οι γονείς τους έκαναν πεζοπορία όταν το ζευγάρι έχασε την υπομονή του με τη συμπεριφορά του αγοριού, το οποίο πετούσε πέτρες σε αυτοκίνητα και περαστικούς, ανέφεραν η ιαπωνική αστυνομία και τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Στον δρόμο της επιστροφής, οι γονείς υποχρέωσαν τον Γιαμάτο να βγει από το αυτοκίνητό τους και τον άφησαν στην άκρη του δρόμου μέσα στο δάσος, ενώ συνέχισαν τον δρόμο τους για μια απόσταση περίπου 500 μέτρων.

“Είπαν πως επέστρεψαν αμέσως στο σημείο, όμως το αγόρι δεν ήταν πια εκεί όπου το είχαν αφήσει”, ανέφερε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

Ο Μιτσούρου Ουακαγιάμα, ένας εκπρόσωπος του χωριού Ναναέ, εξέφρασε την ανησυχία του για την τύχη του αγοριού σε μια ορεινή περιοχή “όπου περνούν λίγοι άνθρωποι και αυτοκίνητα”. Και πρόσθεσε πως δεν είναι σπάνιες εκεί οι συναντήσεις με αρκούδες.

Τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως στη διάρκεια της νύκτας η θερμοκρασία στο δάσος πέφτει στους 7 βαθμούς Κελσίου.

Η περιοχή των ερευνών διευρύνθηκε σήμερα με την κινητοποίηση 180 διασωστών και αστυνομικών, με τη συνοδεία σκύλων και έφιππων αποσπασμάτων.

Ο πατέρας του Γιαμάτο είπε στην τηλεόραση πως βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση και ζήτησε ταυτόχρονα συγγνώμη για τα προβλήματα που προκάλεσε σε τόσους ανθρώπους.

 


σχετικα αρθρα