Μπορεί στην Ελλάδα να μην ήταν πολύ γνωστός, ωστόσο στις ΗΠΑ ο Johnny Karagiorgis, η αλλιώς Τζόνι «The Greek», ήταν αρκετά διάσημος αφού πρωταγωνιστούσε στο δημοφιλές ριάλιτι σόου «Οι νοικοκυρές του Νιου Τζέρσεϊ».

Έτσι, η είδηση του θανάτου του από ανακοπή καρδιάς μεταδίδεται σήμερα από πολλά ΜΜΕ των ΗΠΑ, ενώ φίλοι και γνωστοί του μέσω των social media εκφράζουν τη θλίψη τους για τον χαμό του.

Ο Johnny και η σύζυγός του  Penny Drossos ήταν γνωστοί στο αμερικανικό  κοινό από τη «δραματική» και έντονη -όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ- συμμετοχή τους στο σόου αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι ο έλληνας τηλεστάρ είχε κινηθεί νομικά το 2013 εναντίον του καναλιού στο οποίο προβάλλονταν το ριάλιτι σόου, το Bravο αλλά και της μητρικής του εταιρείας, το NBC.

Αφορμή είχε σταθεί ένας καβγάς με ένα άλλο ζευγάρι που πρωταγωνιστούσε στο σόου και ο οποίος είχε στείλει τον Johnny στα δικαστήρια. Το γεγονός αυτό τον εξόργισε και εκείνος με τη σειρά του κατηγόρησε το κανάλι ότι σκόπιμα «πυροδότησε» τη διαμάχη.

Σημειώνεται ότι η σύζυγός του Johnny, Penny, έχει ένα σαλόνι ομορφιάς στο Νιου Τζέρσεϊ.