Λογαριασμούς του Μαρκ Ζάκερμπεργκ, δημιουργού και διευθύνοντος συμβούλου του Facebook, σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα εκτός του Facebook, στόχευσε και παραβίασε η ομάδα χάκερ Ourmine.

Οι χάκερ καυχήθηκαν για το επίτευγμά τους στο Διαδίκτυο, ισχυριζόμενοι ότι απέκτησαν πρόσβαση στο Twitter, το Instagram και το Pinterest του Ζάκερμπεργκ και καλώντας τον να επικοινωνήσει μαζί τους, καθώς «απλώς δοκιμάζουν την ασφάλειά του».

Αν και η παραβίαση του Instagram δεν έχει επιβεβαιωθεί, σε εικόνες- στιγμιότυπα από το Engadget δείχνουν τον παραβιασμένο λογαριασμό του Ζάκερμπεργκ στο Twitter- ο οποίος, παρεμπιπτόντως, είναι πρακτικά εκτός λειτουργίας από το 2012.

Τα επίμαχα tweets έχουν διαγραφεί, παρόλα αυτά σε ένα από αυτά αναφερόταν ότι παραβιάστηκε και ο λογαριασμός LinkedIn του Ζάκερμπεργκ- και μάλιστα παρουσιαζόταν και ο (φερόμενος) κωδικός που χρησιμοποιούσε.

Αντίστοιχα screenshots δείχνουν χακαρισμένο και το Pinterest του ιδρυτή του Facebook, αλλά εν τέλει θεωρείται ότι οι δράστες δεν κατάφεραν να παραβιάσουν τον λογαριασμό του στο Instagram.