Στα... περασμένα Χριστούγεννα είχε σταματήσει ο χρόνος για τον μακελάρη του Ορλάντο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού του.

Ο Ομάρ Ματίν, που αιματοκύλισε το gay club, έμενε στο διαμέρισμα 107 στο Φορντ Πιρς, από όταν χώρισε με την Σιτόρα Γιουσούφι το 2011, ενώ τώρα συγκατοικούσε με την τωρινή του σύζυγο και μητερα του 3χρονου γιού του Νουρ Ζαχι Σαλμάν.

 

Η Daily Mail μπήκε μέσα στο σπίτι του μακελάρη και αυτά που ανακάλυψε είναι σοκαριστικά.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μνημείο αγάπης ενός πατέρα για τον γιο του. Παντού υπάρχουν φωτογραφίες του 3 ετών παιδιού του. Παιχνίδια, ένα μπάνιο διακοσμημένο με αξεσουάρ από την εμβληματική ταινία, Star Wars αλλά και ένα γιαταγάνι και ένα ημερολόγιο το οποίο έχει σημειωμένη την 7η Ιουνίου ως ημέρα της Κρίσης.

Οι τοίχοι του διαμερίσματος είναι γεμάτοι με φωτογραφίες του παιδιού του. Παιχνίδια όπως ένα ποδήλατο Spiderman, φορτηγάκια αλλά και πόστερ του Mickey Mouse είναι σε όλο το σπίτι.

Η κρεβατοκάμαρα του δράστη έχει κόκκινα σεντόνια και στην εταζέρα είναι μπαλόνια, φωτογραφίες και ένα γυνακείο άρωμα...

Στο σπίτι υπάρχουν και πολλά διασκορπισμένα μουσουλμανικά βιβλία, όπως το «Crucial Matters in the Life of Muslim» και το «Being Palestinian Makes me Smile».

Αξίζει να σημειωθεί πως το ενοίκιο στο συγκεκριμένο κτίριο κυμαίνεται από 753 μέχρι 1258 ευρώ, με τη Daily Mail να αναφέρει πως ο μακελάρης κέρδιζε από τη δουλειά του περίπου 2.000 ευρώ.