current views are: 10

14 Ιουνίου 2016
Δημοσίευση08:23

«Όλα καλά» με την εγχείρηση ανοικτής καρδιάς του Μπερλουσκόνι

Σε μια δύσκολη εγχείρηση ανοικτής καρδιάς υπεβλήθη σήμερα το πρωί ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η οποία ολοκληρώθηκε και πήγε ”πολύ καλά” σύμφωνα με τον στενό του συνεργάτη Τζάνι Λέτα. 

Δημοσίευση 08:23’

Σε μια δύσκολη εγχείρηση ανοικτής καρδιάς υπεβλήθη σήμερα το πρωί ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η οποία ολοκληρώθηκε και πήγε ”πολύ καλά” σύμφωνα με τον στενό του συνεργάτη Τζάνι Λέτα. 

Σε μια δύσκολη εγχείρηση ανοικτής καρδιάς υπεβλήθη σήμερα το πρωί ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η οποία ολοκληρώθηκε και πήγε ”πολύ καλά” σύμφωνα με τον στενό του συνεργάτη Τζάνι Λέτα. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου,  Ιταλοί καρδιοχειρουργοί άρχισαν σήμερα το πρωί την εγχείρηση ανοικτής καρδιάς στον πρώην πρωθυπουργό για την αντικατάσταση της αορτικής βαλβίδας.

“Στις 8.00 σήμερα το πρωί (9.00 ώρα Ελλάδας) άρχισε η εγχείρηση για την αντικατάσταση της αορτικής βαλβίδας του προέδρου Σίλβιο Μπερλουσκόνι”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Μετά το πέρας της εγχείρησης, η οποία πραγματοποιείται από τον επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου δρα Οτάβιο Αλφιέρι, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας όπου θα μείνει δύο ημέρες και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η περίοδος της ανάρρωσής του για μερικές εβδομάδες.

Νωρίς το πρωί η νεαρή σύντροφος του πρώην πρωθυπουργού, η Φραντσέσκα Πασκάλε, έδειχνε συγκινημένη, κρατούσε ένα μαντήλι στο χέρι, όπως διακρινόταν από το παράθυρο του δωματίου του δισεκατομμυριούχου. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, τα παιδιά του Μπερλουσκόνι είναι επίσης εκεί.

Ο 79χρονος ηγέτης της ιταλικής κεντροδεξιάς και μεγιστάνας του Τύπου εισήχθη στις 7 Ιουνίου στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε με καρδιακή ανεπάρκεια, και έπειτα από οξύ καρδιακό επεισόδιο που υπέστη και παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Σε μια ανάρτησή του στο Facebook, ο Μπερλουσκόνι έγραψε χθες: “Φυσικά ανησυχώ, αλλά και έχω συγκινηθεί πάρα πολύ από τις εκδηλώσεις εκτίμησης, υποστήριξης και μεγάλης στοργής που δέχομαι από παντού, ακόμη και από πολιτικούς εχθρούς”.


σχετικα αρθρα