Καμιά ελπίδα για τη ζωή του άτυχου αγοριού που έπεσε στα δόντια ενός αλιγάτορα σε μια λίμνη στο πάρκο Disney World στο Ορλάντο δεν διατηρούν πια οι Αρχές.

«Πέρασαν 15 ώρες. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν το ερπετό να τραβάει το παιδί προς το βυθό (…) Είναι προφανές σε αυτήν την φάση ότι δεν θα μπορούσε να επιβιώσει κάτω από την επιφάνεια του νερού για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα» δήλωσε ο σερίφης της κομητείας του Όραντζ, στη Φλόριντα, Τζέρι Ντέμινγκς, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν οι αρμόδιες αρχές.

«Θα επικεντρωθούμε τώρα στην φροντίδα της οικογένειας, η οποία, χωρίς καμία αμφιβολία, έχασε το 2χρονο αγοράκι της» πρόσθεσε ο ίδιος.

Οι έρευνες συνεχίζονται με στόχο την ανεύρεση της σορού του παιδιού, το οποίο άρπαξε ένας αλιγάτορας ενώ έπαιζε σε κοντινή απόσταση από την οικογένειά του χθες γύρω στις 21.00 τοπική ώρα στις όχθες μιας τεχνητής λίμνης.

«Ο πατέρας έκανε ό,τι καλύτερο, προσπάθησε να σώσει το παιδί. Μάταια» περιέγραψε ο σερίφης. Ο αλιγάτορας είχε μήκος μεταξύ 1 και 2 μέτρων, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα Orlando Sentinel.

Είναι η πρώτη φορά εδώ και 45 χρόνια που ένας άνθρωπος χάνεται με αυτόν τον τρόπο στο πάρκο αναψυχής, σύμφωνα με την αστυνομία.