Για την άλλη πλευρά της Χίλαρι Κλίντον μιλάει, όπως υποστηρίζει, το βιβλίο «Κρίση Χαρακτήρα» του Γκάρι Μπάιρν.

Λίγους μήνες μετά το βιβλίο του «The Clintons War on Women», που αποκάλυπτε πως η Κλίντον έδερνε τον σύζυγό της, Μπιλ, και τρομοκρατούσε το προσωπικό και τους πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, ο Μπάιρν προχωρά σε νέες αποκαλύψεις για τον «κακό εαυτό της».

Όπως γράφει ο αμερικανός πράκτορας και επί οκτώ χρόνια στην υπηρεσία του Μπιλ Κλίντον, η υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα της και που δεν έχει διστάσει να ρίξει στο κεφάλι πράκτορα μία Βίβλο.

«Η τότε Πρώτη Κυρία είχε διαφορετικές αντιδράσεις. Κάποτε είχε πετάξει μία Βίβλο, χτυπώντας έναν πράκτορα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Το κεφάλι του άρχισε να αιμορραγεί... Ο ίδιος μου είπε την ιστορία», σημειώνει σε κάποιο σημείο.

Ο Μπάιρν, τρία από τα χρόνια της θητείας του στον Λευκό Οίκο, τα πέρασε έξω από το οβάλ  γραφείο, όταν και ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον ερωτοτροπούσε με την Μόνικα Λεβίνσκι.

Ο συγγραφέας αποκαλύπτει πως δεν ήταν μόνο η συμπεριφορά της κακή, αλλά και τα όσα έλεγε.

«Άει γαμ... και άει στο δια...», είχε πει σε έναν πράκτορα, μια φορά.

Ενα μήνα πριν το συνέδριο των Δημοκρατικών, ο κ. Μπάιρν λασπολογεί κατά της Χίλαρι Κλίντον, τονίζοντας πως δεν μπορεί να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ. Μάλιστα, αναμένεται να δώσει τηλεοπτικές συνεντεύξεις για να προωθήσει το βιβλίο του, κατηγορώντας την υποψήφια των Δημοκρατικών.

Εκπρόσωπος της Χίλαρι Κλίντον, χωρίς να κατονομαστεί, αρκέστηκε να χαρακτηρίσει το βιβλίο «σκουπίδια».