Συλλέκτης υλικού παιδικής πορνογραφίας και όχι μόνο φαίνεται πως ήταν ο βασιλιάς της ποπ Michael Jackson, σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας στο σπίτι του, που αποκάλυψε το «Radar Online».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα έγγραφα της έκθεσης που παρουσιάζει το δημοσίευμα, ο γνωστός τραγουδιστής που ήταν αντιμέτωπος με κατηγορίες παιδικής κακοποίησης φαίνεται πως «την έβρισκε» με γυμνές φωτογραφίες αγοριών στην εφηβεία αλλά και σαδομαζοχιστικές πόζες.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η έρευνα της  αστυνομίας της Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια, η οποία πραγματοποιήθηκε το 2003, στο ράντσο του τραγουδιστή, έφερε στο φως επτά συλλογές με φωτογραφίες παιδικών βασανιστηρίων, παιδικού γυμνού, γυναικείου bondage και σαδομαζοχισμού, με στόχο να προσελκύσει νεαρούς άνδρες.

Μεταξύ αυτών  και μια συλλογή με τίτλο «Nude photos of teenage boys from late 1800s» με γυμνά αγόρια στα τέλη του 1800.

Όπως αναφέρουν τα αστυνομικά έγγραφα ο τραγουδιστής παρουσιάζεται ως ένα χειριστικό ον, ένας παρανοϊκός με το σεξ και τα ναρκωτικά «θηρευτής», που χρησιμοποιούσε το αίμα, τις ακατάλληλες φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου, τις θυσίες ζώων, και διεστραμμένες σεξουαλικές πράξεις μεταξύ ενηλίκων, ώστε να κάνει τα παιδιά να υποκύπτουν στις ορέξεις του.

Ένας από τους ερευνητές της υπόθεσης, που είναι γνώστης της εφόδου των αρχών αποκάλυψε ότι «οι ντετέκτιβ αναφέρουν πως ο Michael Jackson χρησιμοποίησε ακόμη και ανάρμοστες φωτογραφίες των ίδιων του των ανιψιών, με τα εσώρουχά τους προκειμένου να διεγείρει ανήλικα αγόρια».

Ανάμεσα στα έγγραφα που διέρρευσαν ήταν και μια αίτηση να γίνει δεκτό στο δικαστήριο στην υπόθεση του 13χρονου Gavin Arvizo που κατηγόρησε τον τραγουδιστή για σεξουαλική κακοποίηση.