Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των βουλευτών του Εργατικού Κόμματος στο πρόσωπο του Τζέρεμι Κόρμπιν, καθώς, όπως 150 βουλευτές αναμένεται να τον καταψηφίσουν, αποσύροντας την υποστήριξή τους από την ηγεσία του Εργατικού Κόμματος.

Και όλα αυτά, επισημαίνει η Telegraph, την ώρα που ο Τζορτζ Όσμπορν απέκλεισε οποιαδήποτε υποψηφιότητά του στην κούρσα διαδοχής για την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος.

Ο Κόρμπιν έχασε τα δύο τρίτα της "σκιώδους κυβέρνησής του" καθώς περισσότεροι από 30 από τους βουλευτές των Εργατικών απέσυραν την υποστήριξή τους προς το πρόσωπό του το τελευταίο 48ωρο.

Σήμερα έως 150 βουλευτές αναμένεται να ενταχθούν στην κίνηση αυτή σε μια προσπάθεια να απομακρύνουν τον Κόρμπιν από την ηγεσία των Εργατικών.

Οι "αντάρτες" επικρίνουν τον Κόρμπιν για τη χλιαρή στάση που τήρησε στην εκστρατεία υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ πριν από το κρίσιμο δημοψήφισμα της Πέμπτης.

Ο Κόμπιν είναι αντιμέτωπος με ακόμη περισσότερες παραιτήσεις από τις τάξεις των νεαρών βουλευτών εν μέσω νέων εκκλήσεων να παραιτηθεί από την ηγεσία των Εργατικών, ωστόσο ο ίδιος δεσμεύτηκε να παραμείνει στην ηγεσία του Εργατικού Κόμματος και να συνεχίσει να αγωνίζεται.