Μια απίστευτη οικογενειακή ιστορία αποκαλύφθηκε τις τελευταίες ημέρες στην Κύπρο, με το Εφετείο Λεμεσού να επιβεβαιώνει ποινή φυλάκισης 15 ετών για έναν πατέρα που βίασε την 18χρονη κόρη του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. 

Ωστόσο, αυτός ο βιασμός ήταν απλά το αποκορύφωνα μιας εφιαλτικής πορείας που άρχισε πολλά χρόνια πριν. 

Σύμφωνα με την δικογραφία, οι γονείς της βιασθείσας συζούσαν για 7 χρόνια και από τη συμβίωσή τους απέκτησαν δύο παιδιά.

Λόγω του ακατάλληλου οικογενειακού περιβάλλοντος και κυρίως της άσκησης βίας που ασκούσε ο πατέρας προς τη συμβία του, τα παιδιά τέθηκαν υπό την φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας και αργότερα δόθηκαν σε ανάδοχες οικογένειες. 

Είναι, δε, ενδεικτικό ότι η  απομάκρυνση των παιδιών έγινε σε μια περίοδο κατά την οποία ο πατέρας εξέτιε ποινή φυλάκισης για περιστατικό άσκησης σωματικής βίας εναντίον της μητέρας των παιδιών.

Η 18χρονη αποφάσισε κάποια στιγμή να φύγει από την ανάδοχη οικογένεια και να εγκατασταθεί στο σπίτι του πατέρα της, στο οποίο έμενε μαζί με τη νέα του σύντροφο και τα δύο παιδιά. 

Στην διάρκεια αυτής της συμβίωσης συνέβη το γεγονός, μια βραδιά στην οποία συζητούνταν έντονα το θέμα της εγκυμοσύνης της νεαρής. 

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, μπήκε μαζί με τον πατέρα της στο αυτοκίνητο με προορισμό το σπίτι της γιαγιάς της και μετά από μερικές βόλτες σταμάτησε το αυτοκίνητο και της επιτέθηκε. 

Σοκάρουν οι διηγήσεις της 18χρονης όπως αναφέρονται στην εφημερίδα ''Πολίτης'': 

Ήπιε ένα τσιγάρο και όταν ετέλειωσε μου έγειρε τη μαξιλάρα του αυτοκινήτου που καθόμουν πίσω και πήγε να με χαϊδέψει πάνω στα γεννητικά μου όργανα. Του έσπρωξα το χέρι του και πήγα να τραβήσω τη μαξιλάρα πάνω. Τότε έβαλε το χέρι του πάνω στον λαιμό μου και με δύναμη με έσπρωξε ξανά πίσω στη μαξιλάρα. Εγώ άρχισα να φωνάζω και να κλαίω γιατί κατάλαβα τι ήθελε να μου κάμει και αυτός μου είπε να μην φωνάζω γιατί θα νευρίαζε και με προειδοποίησε να μην προσπαθήσω να φύγω. Εγώ φοβούμουν να μην θυμώσει και να μου κτυπήσει και να πάθει κακό το μωρό μου και σταμάτησα να φωνάζω. Δεν μπορούσα να φύγω, γιατί ήταν από πάνω μου και οι πόρτες ήταν κλειστές και επίσης και να ξέφευγα, δεν θα μπορούσα να τρέξω γιατί είχα αποκόλληση του πλακούντα και ήμουν νοσοκομείο και βγήκα πριν δύο μέρες και δεν ήθελα να χάσω το μωρό μου.