«Δεν χρειαζόμαστε συμπάθεια. Χρειαζόμαστε ο καθένας να σέβεται τις ζωές μας. Θα παλέψουμε ως κοινότητα κατά οποιουδήποτε πιστεύει ότι ο φόνος ή οποιαδήποτε άλλη βίαιη ενέργεια απ’ αυτούς που έχουν ορκιστεί να μας προστατεύουν θα μένει συνέχεια ατιμώρητη». Με αυτά τα λόγια η Μπιγιόνσε στέλνει το δικό της μήνυμα κατά της ρατσιστικής βίας σε βάρος των μαύρων στην Αμερική από αστυνομικούς.

Με αφορμή την τελευταία εν ψυχρώ δολοφονία μαύρου στις ΗΠΑ, που σημειώθηκε στη Λουζιάνα, και πριν τα αιματηρά αντίποινα σκοπευτών κατά αστυνομικών στο Ντάλας, η διάσημη τραγουδίστρια θέλησε να πάρει θέση και να στείλει το συγκλονιστικό μήνυμα «Σταματήστε να μας σκοτώνετε».

Κατά τη διάρκεια συναυλίας της στην Γλασκώβη έκανε αναφορά στα θύματα αστυνομικής βίας και ζήτησε από τους φαν της να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια που με το τελευταίο της άλμπουμ Lemonade αποφάσισε για πρώτη φορά να στείλει ηχηρά κοινωνικά μηνύματα μέσα από την μουσική της, ανάρτησε ένα εξίσου ηχηρό σχόλιο στην επίσημη ιστοσελίδα της.