current views are: 7

17 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση04:40

Τη συμπαράστασή του σε Τουρκία και Γαλλία εξέφρασε ο Ντόναλντ Τραμπ

O υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε σήμερα τη συμπαράστασή του στη Γαλλία

Δημοσίευση 04:40’

O υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε σήμερα τη συμπαράστασή του στη Γαλλία

O υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε σήμερα τη συμπαράστασή του στη Γαλλία μετά την πολύνεκρη επίθεση στη Νίκαια και την Τουρκία όπου σημειώθηκε μια απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος.

“Θέλω να εκφράσω την πλήρη μου στήριξη στους Γάλλους πολίτες και θρηνώ για τις απώλειες της Γαλλίας ως έθνος” δήλωσε ο Τραμπ κατά την έναρξη της ομιλίας του με αφορμή την επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητάς του αντιπροέδρου του Μάικ Πενς.

“Και η Τουρκία, τόσοι πολλοί φίλοι στην Τουρκία, καλοί, θαυμάσιοι άνθρωποι (…). Πολλή αγωνία την νύχτα που πέρασε. Όμως μπορούμε να ελπίζουμε ότι όλα θα διευθετηθούν” πρόσθεσε ο μεγιστάνας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε την αντίπαλό του του Δημοκρατικού Κόμματος στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο, Χίλαρι Κλίντον, όπως επίσης τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα για την επιδείνωση της κατάστασης στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

“Η Μέση Ανατολή είναι σήμερα περισσότερο ασταθής από ποτέ. Η κατάσταση δεν ήταν ποτέ έτσι. Εκτός ελέγχου” υπογράμμισε. “Έίμαστε μάρτυρες ασύλληπτων φρικιαστικών ενεργειών (…). Και αυτό θα εντείνεται όλο και περισσότερο. Έχουμε ανάγκη από ισχύ, έχουμε ανάγκη από νόμο και τάξη” σημείωσε ο δισεκατομμυριούχος.


σχετικα αρθρα