current views are: 8

22 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση17:34

Απίστευτο! Την έθαψε ζωντανή ο αρραβωνιαστικός της γιατί την νόμιζε νεκρή

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 34χρονη Βρετανίδα στο πλάι του πρώην αρραβωνιαστικού της όταν εκείνος την έθαψε στη παραλία, νομίζοντας ότι ήταν νεκρή.

Δημοσίευση 17:34’

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 34χρονη Βρετανίδα στο πλάι του πρώην αρραβωνιαστικού της όταν εκείνος την έθαψε στη παραλία, νομίζοντας ότι ήταν νεκρή.

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 34χρονη Βρετανίδα στο πλάι του πρώην αρραβωνιαστικού της όταν εκείνος την έθαψε στη παραλία, νομίζοντας ότι ήταν νεκρή.

 Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Stacey Gwilliam στην εφημερίδα Daily Mail, ο  39χρονος πρώην αρραβωνιαστικός της, αποπειράθηκε να τη σκοτώσει κατά τη διάρκεια ενός καυγά που είχαν πριν από περίπου ένα χρόνο. Ο δράστης, αφού τύλιξε τα χέρια του γύρω από το λαιμό της, έπειτα προσπάθησε να την στραγγαλίσει.

Στη συνέχεια, ο 39χρονος σίγουρος ότι είχε πετύχει τον στόχο του, την έθαψε και έφυγε. Εκεί όμως είναι που ξεκίνησε το θρίλερ για την νεαρή γυναίκα η οποία σιγά-σιγά ανέκτησε τις αισθήσεις της και συνειδητοποίησε ότι ήταν θαμμένη κάτω από χώμα.

«Ήταν σαν όλα να είχαν επιβραδυνθεί. Το μόνο που μπορούσαν να δω ήταν αποχρώσεις του πράσινου και του καφέ. Δεν μπορούσα να ανασάνω, ούτε να κινηθώ. Ήταν σαν να είχα παραλύσει. Προσπάθησα να ανασηκωθώ αλλά δεν μπορούσα. Έπρεπε να σκάψω με τα νύχια μου. Ήταν το μόνο που μπορούσα να κάνω. Προσπάθησα να σπρώξω με τα χέρια αλλά δεν είχα αρκετή δύναμη»

Όταν τελικά κατάφερε να ελευθερωθεί, η γυναίκα περπάτησε μέχρι ένα κοντινό γήπεδο του γκολφ όπου και κατέρρευσε. Εκεί τη βρήκε πεσμένη και ένας περαστικός που κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο.

Εν τέλει ο 39χρονος συνελήφθη από τις αρχές ενώ όπως αποκαλύφθηκε στη δίκη, λίγο μετά τη σύλληψή του ο Keith Hughes είχε πει στις αρχές ότι «δεν πρόκειται να βρουν ποτέ» την 34χρονη, και έμεινε με ανοιχτό το στόμα όταν τον πληροφόρησαν ότι ήταν ακόμη ζωντανή. 


σχετικα αρθρα