current views are: 8

24 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση16:15

Γερμανία: «Έγκλημα πάθους» πίσω από τη νέα επίθεση με ματσέτα – Μία νεκρή και δύο τραυματίες (Βίντεο και φωτό)

Μία γυναίκα έπεσε νεκρή και άλλα δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν στην πόλη Ρόιτλινγκεν, κοντά στην πόλη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, μετά από επίθεση άγνωστου με ματσέτα.

Δημοσίευση 16:15’

Μία γυναίκα έπεσε νεκρή και άλλα δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν στην πόλη Ρόιτλινγκεν, κοντά στην πόλη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, μετά από επίθεση άγνωστου με ματσέτα.

Μία γυναίκα έπεσε νεκρή και άλλα δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν στην πόλη Ρόιτλινγκεν, κοντά στην πόλη Στουτγκάρδη της Γερμανίας​, μετά από επίθεση άγνωστου με ματσέτα

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο δράστης είναι πρόσφυγας από τη Συρία, 21 ετών. 

Ο άνδρας είχε μία αντιπαράθεση με τη γυναίκα και την σκότωσε «με ματσέτα», πριν επιτεθεί σε μία άλλη γυναίκα και έναν άνδρα και τους τραυματίσει, ανακοίνωση η αστυνομία, χωρίς να είναι σε θέση να δώσει στοιχεία για το αίτιο της επίθεσης. 

Πάντως η γερμανική αστυνομία προσανατολίζεται προς ένα «έγκλημα πάθους». «Οταν ένας άνδρας και μία γυναίκα διαπληκτίζονται, εκκινούμε από την αρχή ότι πρόκειται για ένα έγκλημα πάθους», δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA, τη στιγμή που τα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο δράστης και το θύμα γνωρίζονταν και εργάζονταν στην ίδια δουλειά.

Ο πρόσφυγος «είναι γνωστός στην αστυνομία» από προηγούμενα περιστατικά, σύμφωνα με την αστυνομία. 

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NTV, κύμα πανικού υπήρξε στο κέντρο της πόλης μετά την επίθεση.

Στο Twitter δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο.

 

 

 

 

 

Στη συνέχεια τα διεθνή μέσα ενημέρωσης έδωσαν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες και βίντεο.

 


σχετικα αρθρα