Νέα πρωτοσέλιδη γυμνή φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ κυκλοφόρησε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας New York Post, προκαλώντας σχόλια για μισογυνισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι η δεύτερη συνεχής ημέρα που το ταμπλόιντ του Ρούπερτ Μέρντοχ βγαίνει με πρωτοσέλιδη γυμνή φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ από την εποχή που ήταν μοντέλο.

Η σημερινή φωτογραφία δείχνει τη Μελάνια σε ένα κρεβάτι να σφίγγει στην αγκαλιά της μία άλλη επίσης γυμνή γυναίκα με πηχυαίο τίτλο: «Menage a Trump» , που παραφράζει το Menage a trois (Ερωτικό τρίγωνο).

Χθες, το ταμπλόιντ είχε δημοσιεύει γυμνή φωτογραφία της Μελάνια με δύο αστέρια να κρύβουν τις άκρες του στήθους και τίτλο «The Ogle (Λάγνο) Office» , σε μία παράφραση του «The Oval Office».

Ο σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, ο Τζέισον Μίλερ, δήλωσε ότι δεν υπάρχει «τίποτε ενοχλητικό» σε αυτές τις φωτογραφίες: «Πρόκειται για μία ωραία γυναίκα».

Οι δύο φωτογραφίες χρονολογούνται από το 1995, όταν η Μελάνια Τραμπ ήταν 25 ετών, εργαζόταν ως μοντέλο και δεν είχε συναντήσει ακόμη τον Ντόναλντ. Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν το 1996 στο γαλλικό περιοδικό Max, που δεν υπάρχει σήμερα.

Τον Απρίλιο, η New York Post εμφανίστηκε να υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Τραμπ για τις προεδρικές εκλογές παρουσιάζοντάς τον ως «πολλά υποσχόμενο σουπερστάρ...που διαπράττει τα σφάλματα ενός πρωτάρη».

Στο Twitter, οι φωτογραφίες της Μελάνια προκάλεσαν ανάμεικτα συναισθήματα: «Nτροπή σας #NewYorkPost προσπαθείτε να κάνετε τη Μελάνια να μοιάζει με πόρνη» ή «Ο μισογυνισμός είναι μισογυνισμός».

Αλλοι χρήστες κατηγόρησαν την εφημερίδα ότι προσπαθεί να ντροπιάσει τη Μελάνια Τραμπ, ενώ άλλοι αναρωτήθηκαν αν ο Μέρντοκ άλλαξε γραμμή ή πώς θα αντιδράσουν οι χριστιανοί συντηρητικοί ψηφοφόροι.

Η Μελάνια συνάντησε τον Ντόναλντ το 1998. Ο γάμος τους έγινε το 2005.