current views are: 4

1 Αυγούστου 2016
Δημοσίευση16:08

Στόχος των τζιχαντιστών ο Πάπας και η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία (φωτο)

Το Ισλαμικό Κράτος καλεί τους «κρυμμένους στρατιώτες» στη Δύση να επιτεθούν σε χριστιανικές εκκλησίες

Δημοσίευση 16:08’

Το Ισλαμικό Κράτος καλεί τους «κρυμμένους στρατιώτες» στη Δύση να επιτεθούν σε χριστιανικές εκκλησίες

Σε επίθεση χριστιανικών εκκλησιών καλεί τους «κρυμμένους στρατιώτες» το Ισλαμικό Κράτος στο 15ο τεύχος εντύπου των τζιχαντιστών.

Μάλιστα το περιοδικό προαναγγέλλει νέα «χτυπήματα» κατά Δυτικών μέχρι την έκδοση του επόμενου τεύχους και κάνει μνεία  στα πρόσφατα φονικά επεισόδια στο Ορλάντο, τη Νίκαια, το Μόναχο και το Μπαγκλαντές.

Στο στόχαστρο των τζιχαντιστών συγκαταλέγεται ο Πάπας Φραγκίσκος, τον οποίο κατηγορούν ότι κρύβεται πίσω από το «παραπλανητικό πέπλο της καλής θέλησης» προς τους μουσουλμάνους.

Στη συνεχεία το δημοσίευμα αναφέρει: «Υποστηρίζετε ότι οι Εβραίοι και οι Χριστιανοί ακολουθούν τη σωστή θρησκεία και ότι θα εισέλθουν στο βασίλειο του παραδείσου; Δεν υπάρχει απόδειξη για αυτό». Βέβαια, οι ίδιοι σχεδόν πριν από κάθε επίθεση τονίζουν ότι ο δράστης ως μάρτυρας θα επιβραβευθεί με το να μεταβεί στον Παράδεισο όπου θα τον περιμένουν 72 παρθένες.

Οι συντάκτες του περιοδικού τονίζουν πως οι Χριστιανοί έχουν δύο επιλογές, είτε να παραμείνουν προσκολημμένοι στην «πολυτέλεια αυτής της ζωής, απορρίπτοντας την αλήθεια», είτε να λάβουν σοβαρά υπόψη τους την προειδοποίηση του Αλλάχ ότι η «ζωή δεν είναι εγγυημένη».

Εν τω μεταξύ, στο περιοδικό αναφέρονται έξι λόγοι για τους οποίους  οι τζιχαντιστές μισούν τους Δυτικούς και θέλουν να τους πολεμήσουν, εξηγώντας ότι πίσω από την απόφαση αυτή βρίσκεται η προώθηση από τη Δύση των άλλων θρησκειών εκτός από τον ισλαμισμό, αλλά και η επέμβαση των δυτικών δυνάμεων σε μουσουλμανικά εδάφη. 


σχετικα αρθρα