current views are: 5

4 Αυγούστου 2016
Δημοσίευση10:04

Δολοφόνος και όχι τρομοκράτης ο δράστης στο Λονδίνο – Εξετάζεται η ψυχική του κατάσταση

Ύποπτος για φόνο, θεωρείται ο νεαρός άνδρας ο οποίος συνελήφθη μετά την επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο του Λονδίνου χθες βράδυ

Δημοσίευση 10:04’

Ύποπτος για φόνο, θεωρείται ο νεαρός άνδρας ο οποίος συνελήφθη μετά την επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο του Λονδίνου χθες βράδυ

Ύποπτος για φόνο, θεωρείται ο νεαρός άνδρας ο οποίος συνελήφθη μετά την επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο του Λονδίνου χθες βράδυ, ανέφερε η αστυνομία σε νέα ανακοίνωσή της στην οποία δεν αναφέρεται πλέον ονομαστικά ως ενδεχόμενο η τρομοκρατική ενέργεια.

“Ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για φόνο” έπειτα από την επίθεση με μαχαίρι που είχε αποτέλεσμα να σκοτωθεί μία γυναίκα και να τραυματιστούν άλλοι πέντε άνθρωποι, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Σκότλαντ Γιαρντ.

“Συνεχίζουμε να επικεντρώνουμε την έρευνά μας στη διανοητική υγεία (του υπόπτου) διατηρώντας ανοικτό πνεύμα όσον αφορά το κίνητρο”, προστίθεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Στο αιματηρό περιστατικό στο Λονδίνο, μία γυναίκα σκοτώθηκε και πέντε άτομα τραυματίστηκαν. Όπως φαίνεται, οι αρχές απομακρύνονται από το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας και επικεντρώνονται περισσότερο, στην ψυχική κατάσταση του δράστη.  


σχετικα αρθρα