current views are: 9

4 Αυγούστου 2016
Δημοσίευση17:55

ΣΟΚ! Έφαγε απαστερείωτο τυρί και καθηλώθηκε στην αναπηρική καρέκλα (φωτο)

Mια νεαρή γυναίκα από τη Μεγάλη Βρετανία έμεινε καθηλωμένη σε αναπηρικο καροτσάκι επειδή όπως λέει έφαγε απαστερείωτο τυρί στην Ελλάδα.

 

Δημοσίευση 17:55’

Mια νεαρή γυναίκα από τη Μεγάλη Βρετανία έμεινε καθηλωμένη σε αναπηρικο καροτσάκι επειδή όπως λέει έφαγε απαστερείωτο τυρί στην Ελλάδα.

 

Η αδυναμία της στο τυρί την καθήλωσε στην αναπηρική καρέκλα. Ο λόγος για την 22χρονη   Σαμ Φίλποτ από τη Μεγάλη Βρετανία η οποία έφαγε μεγάλη ποσότητα απαστερείωτου τυριού στην Ελλάδα με αποτέλεσμα τώρα η νεαρή κοπέλα να είναι κατάκοιτη στο κρεβάτι και δεν μπορεί να περπατήσει.

 Η πρώην βοηθός παιδαγωγός υποφέρει από πολλά συμπτώματα, όπως απώλεια μνήμης, αϋπνία και απώλεια φωνής και πιστεύει ότι κόλησε Βρουκέλλωση (ή αλλιώς μελιταίο πυρετό), ένα λοιμώδες νόσημα που προκαλείται από το βακτήριο της βρουκέλλας. Το νόσημα παρατηρείται κυρίως στα ζώα, συναντάται κατά βάση στα αιγοπρόβατα.

“Ποιος να φανταζόταν ότι το τυρί που ήταν πολύ νόστιμο θα μου προκαλούσε αυτή την περιπέτεια;” δηλώνει η γυναίκα στην εφημερίδα Mirror, υπογραμμίζοντας πως κατανάλωσε κατσικίσιο τυρί στην Κω, βάζοντας το σε πίτσα, σάντουιτς και σαλάτες, κάτι που ενώ  της άρεσε της προκάλεσε αυτή την περιπέτεια που ζει.

Η άτυχη κοπέλα νοσηλεύεται σε κλινική στη Φλόριντα, λαμβάνοντας ενδοφλέβια θεραπεία με αντιβιοτικά, με τους γιατρούς σύμφωνα με τον αδελφό της να δηλώνουν  έκπληκτοι από την εξέλιξη της ασθένειας.

 

 

 


σχετικα αρθρα