current views are: 5

5 Αυγούστου 2016
Δημοσίευση15:58

Νέα επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο του Λονδίνου – Ένας τραυματίας

«Συναγερμός» σήμανε στο εμπορικό κέντρο Westfield του Λονδίνου, όταν ένας 20χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από δύο άνδρες.

Δημοσίευση 15:58’

«Συναγερμός» σήμανε στο εμπορικό κέντρο Westfield του Λονδίνου, όταν ένας 20χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από δύο άνδρες.

Στη σύλληψη δυο άντρων προχώρησε η αστυνομία στο Λονδίνο έπειτα από επίθεση με μαχαίρι στο εμπορικό κέντρο Westfield .
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρα για την μεταφορά ενός 20χρονου άνδρα που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι .
όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, δύο ύποπτοι συνελήφθησαν καθώς σχετίζονται με την υπόθεση. 

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στην εφημερίδα Standard εξήγησε πως είδε πολλούς αστυνομικούς να τρέχουν, καθώς και ιατρικό προσωπικό.

«Υπήρχε ένταση. Κανείς δεν γνώριζε τι είχε συμβεί, αλλά η αστυνομία απέκλεισε τμήματα του εμπορικού και ο κόσμος άρχισε να κάνει ολοένα περισσότερες ερωτήσεις. Οι φίλοι μου που εργάζονται σε ένα κοσμηματοπωλείο μέσα στο εμπορικό ήταν όλοι ανήσυχοι», είπε ο άνδρας.
Άμεση ήταν η αντίδραση των αστυνομικών αρχών, με την αστυνομία να εκκενώνει το εμπορικό κέντρο και να αποκλείει τμήματα του κτιρίου. 

Αυτόπτες μάρτυρες μιλώντας στο βρετανικό Τύπο έκαναν λόγο για δύο δράστες, οι οποίοι «έτρεχαν λέγοντας “τον χτυπήσαμε καλά”».

Η αισθητικός Λέι Σακέλ που εργάζεται στο Westfield δήλωσε: «Κάποιος μαχαιρώθηκε έξω από το κατάστημά μας στο Westfield. Το τμήμα του κτιρίου έχει αποκλειστεί».

 


σχετικα αρθρα