Πριν πέντε χρόνια η 29χρονη Sian Colclough από την Ουαλία, διαγνώστηκε από μια σπάνια ασθένεια κατά την διάρκεια της κύησής της .

Η εν λόγω δυσπλασία κάνει τον εγκέφαλό της να ολισθαίνει πολύ αργά προς την σπονδυλική της στήλη και νιώθει συχνά τόσο πολύ πόνο που δεν μπορεί καν να σηκώσει το κεφάλι της.

Όλα αυτά συμβαίνουν διότι ο εγκέφαλος είναι πολύ μεγάλος για το κρανίο της και «μετακινείται» από το σημείο. Πάσχει από βασανιστικούς πονοκεφάλους ακόμη και όταν γελάει και υποφέρει τις περισσότερες μέρες.

«Έχω καλές μέρες και κακές μέρες, αλλά όταν έχω πονοκεφάλους, αισθάνομαι ότι το μυαλό μου πραγματικά θα εκραγεί. Όταν είμαι πραγματικά άσχημα κλείνω όλες τις κουρτίνες στο σπίτι και κάθομαι με τα γυαλιά ηλίου να δω τηλεόραση. Είναι περίπου σαν να έχω συνεχώς γρίπη χωρίς το βήχα και το συνάχι. Έχω μια χρόνια κόπωση και τις κακές μέρες δεν μπορώ καν να σηκώσω το κεφάλι μου από το μαξιλάρι για δύο μέρες. Μπορώ να αισθανθώ τη σπονδυλική στήλη μου να συνθλίβεται από το μυαλό μου και η πίεση είναι πολύ έντονη, αλλά είναι κάτι με το οποίο έχω μάθει να ζω»

Σύμφωνα με την The Sun η Sian η ίδια πάσχει επίσης από ένα σύνδρομο, το οποίο κάνει τον ώμο της να εξαρθρώνεται πολύ εύκολα, πράγμα με το οποίο διαγνώστηκε όταν ήταν 11 ετών και είναι εξαιρετικά επώδυνο. Η 29χρονη δίνει τώρα τη δική της μάχη και έχει στο πλευρό της το σύντροφό της, ο οποίος της δίνει κουράγιο, αλλά και τον τετράχρονο γιο της.