Σε οικογενειακή τραγωδία μετατράπηκε η επιθυμία μιας 11χρονης στο Πακιστάν να βγάλει selfie φωτογραφία ενώ βρισκόταν με τους γονείς της σε μια τουριστική περιοχή.

Το κορίτσι έπεσε στα ορμητικά νερά του ποταμού που διασχίζει την επαρχία Χαϊμπέρ Παχτούνκουα, κοντά στο χωριό Μπισιάν, και πρώτη η μητέρα της βούτηξε για να την σώσει αλλά παρασύρθηκε από τα ισχυρά ρεύματα.

«Βλέποντας τη γυναίκα του και την κόρη του να πνίγονται, ο πατέρας πήδηξε στο ποτάμι για να τις βοηθήσει, αλλά χάθηκε κι αυτός», ανέφερε ένας αστυνομικός, ο Άσραντ Χαν.

Οι διασώστες ανέσυραν νεκρές τη μητέρα και την κόρη, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται καθώς το πτώμα του πατέρα δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

Οι γονείς ήταν και οι δύο γιατροί από την επαρχία Πεντζάμπ και είχαν πάει στην περιοχή για διακοπές. Είχαν μαζί τους και τα δύο μικρότερα παιδιά τους, ένα κορίτσι 9 ετών και ένα αγόρι 6 ετών, τα οποία τους είδαν να χάνονται στα νερά του ποταμού.

Ένας τοπικός αξιωματούχος υπογράμμισε ότι οι αρχές έχουν τοποθετήσει στην περιοχή προειδοποιητικές πινακίδες καλώντας τους ανθρώπους να μην πλησιάζουν στην όχθη του ποταμού όπου κάθε χρόνο πνίγονται πολλοί τουρίστες οι οποίοι "δεν αντιλαμβάνονται πόσο βαθιά" είναι τα νερά.