Το φυσάει και δεν κρυώνει ο πρώην επικεφαλής του Fox News, Ρότζερ Έιλς έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η  παρουσιάστρια Γκρέτσεν Κάρλσον .

Η πρώην παρουσιάστρια καταγγέλλει ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον Ρότζερ Έιλς  σύμφωνα με το περιοδικό Vanity Fair, επικαλούμενο τρία πρόσωπα που έχουν γνώση της υπόθεσης.

Η Κάρλσον υπέβαλε μήνυση εναντίον του 78χρονου επικεφαλής του καναλιού, ισχυριζόμενη ότι απολύθηκε από τη θέση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων επειδή απέρριψε το έντονο και πιεστικό φλερτ του και παραπονέθηκε επισήμως για την διαχυτική συμπεριφορά του.

Από την μεριά του ο όμιλος 21st Century Fox Inc, μητρική εταιρεία του Fox News, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποία εξέφρασε την λύπη του για τα όσα διαδραματίστηκαν δηλώνοντας: «Εκφράζουμε ειλικρινά τη λύπη μας και ζητάμε συγγνώμη για το γεγονός ότι η Γκρέτσεν δεν αντιμετωπίστηκε με τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια που εκείνη και καθένας από τους συναδέλφους μας αξίζει».

Mέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί το ποσό που καλείται να πληρώσει ο Ρότζερ Έιλς αλλά το Fox News καλύπτει ασφαλιστικά ειδικά τον Έιλς στην περίπτωση ενός συμβιβασμού, τονίζει το περιοδικό.