Νέα στοιχεία, που ανατρέπουν όσα γνωρίζαμε μέχρι στιγμής για την τραγωδία με την MH370 της Malaysia Airlines, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, δύο ημέρες πριν εξαφανιστεί η μοιραία πτήση με 239 επιβαίνοντες στις 8 Μαρτίου 2014, ο κυβερνήτης της πτήσης Zaharie Ahmad Shah αντάλλαζε μηνύματα με μια παντρεμένη γυναίκα για ένα προσωπικό ζήτημα.

Ο πιλότος φέρεται να είχε αναπτύξει σχέση με τη Fatima Pardi, με εκείνη να υποστηρίζει πως δεν ήταν ερωτική. Δεν αποκάλυψε όμως το περιεχόμενο του προσωπικού μηνύματος που της έστειλε στο WhatsApp.

Παρόλο που η σχέση τους είχε παγώσει, ο Zaharie Ahmad Shah ήταν σαν πατέρας για τα τρία της παιδιά. Η 35χρονη πρώην νηπιαγωγός, που αρνήθηκε να μιλήσει στο The Australian για το περιεχόμενο των τελευταίων μηνυμάτων τους, αναφέροντας ότι ήταν προσωπικά.

«Από τότε έχω αρνηθεί να δώσω συνεντεύξεις επειδή φοβάμαι πως ό,τι πω θα παρερμηνευτεί και θα πληγωθούν οι συγγενείς του Zaharie Ahmad Shah. Φυσικά υπήρχαν κουτσομπολιά. Ο κόσμος πάντα θα μιλάει είτε είσαι καλός είτε κακός. Πιστεύουν ότι είμαι η άλλη γυναίκα», σημείωσε.

Οι δυο τους είχαν απομακρυνθεί τις εβδομάδες πριν από την εξαφάνιση της μοιραίας πτήσης, με την 35χρονη να υποστηρίζει πως δεν είχαν σχέση. Η Fatima Pardi ανακρίθηκε 4 φορές από τους ερευνητές που εξέταζαν τι συνέβη στη μοιραία πτήση της Malaysia Airlines.