Μπροστά σε μια ιδιότυπη υπόθεση βρέθηκαν οι αστυνομικοί στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, στην διάρκεια έρευνας της κηδεμονίας ανήλικου τέκνου, καθώς ανακάλυψαν ότι μια 43χρονη είχε... παντρευτεί την 25χρονη κόρη της.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι η 43χρονη Πατρίτσια Σπαν παντρεύτηκε τον περσμένο Μάρτιο την κόρη της Μίστι Σπαν, η οποία είναι μόλις 25 ετών, ενώ τα έγγραφα που ανακάλυψαν οι υπεύθυνοι από την Πρόνοια τους το επιβεβαίωσαν πλήρως.

Και σαν να μην έφτανε αυτή η αποκάλυψη, οι αστυνομικοί διάβασαν στα έγγραφα ότι η ίδια γυναίκα είχε παντρευτεί τον ένα εκ των δύο γιων της, ο οποίος μάλιστα μόλις 15 ημέρες αργότερα είχε κάνει ένορκη κατάθεση περί λύσης του γάμου με την μητέρα του λόγω αιμομιξίας.

Οι αστυνομικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης για τις δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη, αντιμέτωπες με την κατηγορία της ποινικής δίωξης για αιμομιξία. 

Μάλιστα, στην απολογία της η μητέρα υποστήριξε πως δεν γνώριζε ότι ήταν παράνομη η πράξη της και πως είχε χάσει την επαφή αρκετά χρόνια με τα παιδιά της καθώς την κηδεμονία τους είχε αναλάβει ο πατέρας της οικογένειας.

Ισχυρίστηκε, δε, ότι ξανασυναντήθηκε με την κόρη της μόλις πριν από δύο χρόνια.