current views are: 9

14 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση13:45

Telegraph: Πρόβλημα με τον αλκοολισμό για τον Γιούνκερ

Αντιμέτωπος με τις φήμες που τον θέλουν να αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού φαίνεται να είναι ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ.

Δημοσίευση 13:45’

Αντιμέτωπος με τις φήμες που τον θέλουν να αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού φαίνεται να είναι ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ.

Αντιμέτωπος με τις φήμες που τον θέλουν να αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού φαίνεται να είναι ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ.

Ο ίδιος μπορεί να αρνείται το εν λόγω πρόβλημα ωστόσο οι πράξει τους οι ίδιες τον διαψεύδουν καθότι στην διάρκεια συνέντευξης κατανάλωσε τέσσερα ποτήρια σαμπάνιας.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Telegraph, τα τελευταία χρόνια ο κ. Γιούνκερ φέρεται, σύμφωνα με φήμες στις Βρυξέλλες, να πίνει συχνότατα μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, ενώ διπλωματική πηγή ανέφερε ότι «πίνει κονιάκ για πρωινό».

Μιλώντας στη γαλλική Libération για τη συμπεριφορά του κατά την υποδοχή των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων στη Σύνοδο Κορυφής του Μαΐου του 2015, όπου είχε αποκαλέσει τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας δικτάτορα, ο πρόεδρος της Κομισιόν είπε: «Τον Ορμπάν πάντα τον αποκαλώ έτσι, είναι το στυλ μου. Όποιος σπάει το κλίμα σοβαροφάνειας, αποκαλείται τρελλός ή αλκοολικός.

«Πιστεύετε ότι θα διατηρούσα το αξίωμά μου εάν έπινα κονιάκ για πρωινό; Το όλο θέμα με στενοχωρεί βαθιά και έχει οδηγήσει ακόμη και τη γυναίκα μου να με ρωτά εάν ψεύδομαι, καθώς στο σπίτι δεν πίνω», ανέφερε ο κ. Γιούνκερ.


σχετικα αρθρα