Χίλαρι Κλίντον προτίθεται να ψηφίσει ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, γυρίζοντας την πλάτη στον υποψήφιο του κόμματός του, Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με μέλος έτερης πολιτικής οικογένειας των ΗΠΑ, της οικογένειας Κένεντι, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, αν και το 1992 ηττήθηκε από τον Μπιλ Κλίντον, προτιμάει να ρίξει την ψήφο του στη σύζυγο του διαδόχου του παρά στον Ντόναλντ Τραμπ

Όπως δήλωσε στο Politico η Κάθλιν Χάρτινγκτον Κένεντι Τάουνσεντ, κόρη του Ρόμπερτ Κένεντι και πρώην βοηθός κυβερνήτη του Μέριλαντ, ο 92 ετών Τζορτζ Μπους σκόπευε αρχικά να παραμένει θεατής στην προεκλογική κούρσα. 

Η σιωπή τού πρώην προέδρου είναι από μόνη της ενδεικτική της απόστασης από το στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών, και συγκεκριμένα από τον υποψήφιό τους. 

Τη Δευτέρα, ωστόσο, η κόρη του Κένεντι αποφάσισε να σπάσει αυτή τη σιωπή ανεβάζοντας στον λογαριασμό της στο Facebook μία φωτογραφία με τον πρώην πρόεδρο και το εξής μήνυμα: «Ο πρόεδρος μού είπε ότι ψηφίζει Χίλαρι». «Αυτό είπε τουλάχιστον», επιβεβαίωσε στη συνέχεια στο Politico.