Συγκίνηση προκαλεί το γράμμα ενός 6χρονου αγοριού στον Μπαράκ Ομπάμα με το οποίο ζητά στον Αμερικανό πρόεδρο να το βοηθήσει για να φέρει στο σπίτι τον μικρό Ομράν από τη Συρία.

Το 6χρονο αγόρι με την αθωότητα που χαρακτηρίζει κάθε παιδί στην ηλικία του, αποφάσισε να κάνει μέλος της οικογένειας του τον Ομράν, ζητώντας βοήθεια από τον πρόεδρο Ομπάμα ούτως ώστε το παιδί από τη Συρία να μεταφερθεί σε ένα πιο ασφαλές μέρος.

«Μπορείς να τον πάρεις και να τον φέρεις στο σπίτι μου; Θα σας περιμένουμε με σημαίες, λουλούδια και μπαλόνια. Θα του δώσουμε οικογένεια και θα είναι ο αδερφός μας. Παρακαλώ πείτε του ότι ο αδελφός του θα είναι ο Άλεξ ο οποίος είναι ένα ευγενικό παιδί, όπως είναι ο ίδιος. Η Catherine, η μικρή μου αδελφή θα του μαζεύει πεταλούδες. Μια που δεν έχει παιχνίδια η Catherine θα μοιραστεί μαζί του τον κούνελό της. Θα μοιράζομαι το ποδήλατό μου και θα του μάθω πως να το οδηγεί. Θα του μάθω μαθηματικά. Και θα μπορεί να μυρίζει και το lip gloss της Catherine το οποίο είναι πράσινο. Δεν αφήνει κανέναν να το αγγίξει

Σας ευχαριστώ πολύ. Σας περιμένω με ανυπομονησία».

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι η φιγούρα του αιμόφυρτου Ομάρ συγκλόνισε τους πάντες πριν λίγο διάστημα, καθότι βρέθηκε μετά από έναν αεροπορικό βομβαρδισμό στο Χαλέπι.