Προσωπικά έγγραφα της Μισέλ Ομπάμα, απόρρητες πληροφορίες για τα ραντεβού της και το αναλυτικό πρόγραμμα των συναντήσεων της Χίλαρι Κλίντον είναι μεταξύ των «ευαίσθητων» πληροφοριών που διέρρευσαν μετά από την τελευταία επίθεση χάκερ στα email του Λευκού Οίκου. 

Σύμφωνα με τον ιστότοπο NBC News, ο λογαριασμός που έβαλαν αυτή τη φορά στο στόχαστρό τους οι χάκερ άνηκε στον Ίαν Μελάλ, μέλος του προσωπικού του Λευκού Οίκου, ο οποίος - εκτός από τις αρμοδιότητές του στον σχεδιασμό του προγράμματος της Πρώτης Κυρίας - συμμετείχε και στην οργάνωση της προεκλογικής εκστρατείας της υποψήφιας των Δημοκρατικών στις επερχόμενες εκλογές.

Τα email που έστελνε ο Μελάλ σε συναδέλφους του και σε άλλα πρόσωπα της πολιτικής σκηνής των ΗΠΑ δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ομάδα DC Leaks, η οποία είχε διαρρεύσει πρόσφατα και τα email του Κόλιν Πάουελ, στα οποία ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ χαρακτήριζε τον Ντόναλντ Τραμπ «εθνική ντροπή».

Η ομάδα DC Leaks πιστεύεται ότι συνδέεται με τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών, μεταδίδει ο ιστότοπος NBC News επικαλούμενος πηγή του FBI.