current views are: 6

25 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση16:35

Την Δευτέρα οι ανασκαφές για τα οστά του Μπεν – Που θα ψάξουν οι Αρχές

Τέσσερα χρόνια μετά την λήξη των τελευταίων ερευνών, η υπόθεση του μικρού Μπέν έρχεται ξανά στην επιφάνεια.

Δημοσίευση 16:35’

Τέσσερα χρόνια μετά την λήξη των τελευταίων ερευνών, η υπόθεση του μικρού Μπέν έρχεται ξανά στην επιφάνεια.

Τέσσερα χρόνια μετά την λήξη των τελευταίων ερευνών, η υπόθεση του μικρού Μπεν έρχεται ξανά στην επιφάνεια.

Με τις πιθανότητες να μην θεωρούνται σύμμαχος της οικογένειας του νεαρού Μπεν, οι ανασκαφές αναμένεται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα (26/9) στη Κω παρουσία της Βρετανικής αστυνομίας προκειμένου να βρεθούν τα λείψανα του εξαφανισθέντος παιδιού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Αστυνομία του Νοτίου Γιορκσάιρ θα ξεκινήσει την εκσκαφή ενός χώρου στο νησί ως μέρος της συνεχιζόμενης έρευνας σχετικά με την εξαφάνιση του. Η έρευνα βασίζεται σε νέες πληροφορίες που ήρθαν στο φως και οι οποίες αξιολογήθηκαν και θεωρούνται ιδιαίτερα σοβαρές με αποτέλεσμα να προγραμματιστούν δύο εκσκαφές στο νησί, κοντά στο σημείο στο οποίο εθεάθη για τελευταία φορά ο Μπεν.

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης έρευνας διάρκειας 10-12 ημερών, οι ανασκαφές ενδέχεται να συνεχιστούν και σε δεύτερο χώρο. Όλες αυτές τις ημέρες θα γίνεται παράλληλα λεπτομερείς ενημέρωση των δημοσιογράφων σχετικά με την πορεία της ανασκαφής.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι βρετανοί ερευνητές θέλουν να ψάξουν ένα οικόπεδο πίσω από το σπίτι. Μάλιστα, φέρεται να έχουν εντοπίσει έναν ελαιώνα, όπου πιστεύουν ότι μπορεί να βρουν τα λείψανα του μικρού Μπεν, σε μικρή απόσταση από το αγρόκτημα όπου έμενε με την οικογένειά του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αστυνομία του South Yorkshire, που πραγματοποιεί νέα έρευνα 1 εκατ. λιρών για να λύσει το μυστήριο, έχει ήδη πει στη μητέρα να είναι προετοιμασμένη για τα χειρότερα.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mirror η αστυνομία πήρε το «πράσινο φως» από τον 33χρονο ιδιοκτήτη του οικοπέδου που θα γίνουν οι ανασκαφές για την εύρεση των λείψανων του Μπέν, με τον ίδιο να εκφράζει αμφιβολίες για το πόσο εφικτό είναι να βρεθεί ζωντανός πλεον ο 25χρονος.


σχετικα αρθρα