Δεν έδειξε να υποκύπτει στη γοητεία του Καναδού πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό ο μικρός πρίγκιπας Γεώργιος, ο οποίος δεν δίστασε να τον... σνομπάρει.

Ο πρίγκιπας Γεώργιος έφθασε στον Καναδά χθες Σάββατο για μια επίσημη επίσκεψη διάρκειας μιας εβδομάδας μαζί με τους γονείς του, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον. Μόλις αφίχθη, κρατώντας το χέρι του πατέρα του, ο μικρός αδιαφόρησε για τον Καναδό πρωθυπουργό, όταν εκείνος έκανε ένα βαθύ κάθισμα προκειμένου να βρεθεί στο επίπεδό του και να του κάνει τη χειρονομία «κόλλα το».

Ο Τζάστιν Τριντό πήγε κατόπιν να ανταλλάξει μαζί του μια χειραψία, αλλά και πάλι ο 3χρονος Γεώργιος τον σνόμπαρε με αποτέλεσμα να εκτυλιχθεί μια μάλλον άβολη σκηνή στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου στην επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας στον δυτικό Καναδά.

Οι Καναδοί από την πλευρά τους προβλήματίστηκαν για την αδιαφορία του πρίγκιπα, καθώς είναι συνηθισμένοι να παρακολουθούν τον πρωθυπουργό τους ενώ κερδίζει εκατομμύρια θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο και αντιμετωπίζεται από τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης ως αστέρας των Τεχνών.
«Η καρδιά μου έσπασε 15 φορές για τον Τριντό» έγραψε στο Twitter ένας χρήστης, ο @OhAlexaandra.

«Το να αρνείται στον Τζάστιν Τριντό μια (φιλική) χειρονομία ένα νήπιο (ακόμα κι αν πρόκειται για τον γιο του πρίγκιπα) συνιστά μια αναλογία ως προς τις σύγχρονες διεθνείς σχέσεις» επισήμανε ένας άλλος χρήστης του Twitter, ο @EmMcCon.

Ο μικρός Γεώργιος δεν έδωσε το χέρι του για μια χειραψία ούτε στον Μπαράκ Ομπάμα, κατά την επίσκεψή του στη Βρετανία τον Απρίλιο, όταν επετράπη στον 3χρονο να χαιρετίσει τον Αμερικανό πρόεδρο φορώντας τις πιτζάμες του και μια ρόμπα προτού πάει για ύπνο.