Από θαύμα ζει ένας 16χρονος στη Ρωσία, ο οποίος στην προσπάθειά του να εντυπωσιάσει την κοπέλα που του άρεσε, έπεσε στο κενό από τον… 23ο όροφο ενός κτιρίου, δηλαδή από ύψος 70 μέτρων.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο, με το νοσηλευτικό προσωπικό να διαπιστώνει με έκπληξη ότι ο 16χρονος ήταν ζωντανός. Μάλιστα είχε επίγνωση για το είχε συμβεί.

Ο νεαρός είχε πέσει στην οροφή ενός ταξί, κι έτσι σώθηκε από βέβαιο θάνατο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 16χρονος είχε ανέβει πάνω στο κιγκλίδωμα του μπαλκονιού του στο σπίτι του στο Νοβοσιμπίρσκ της Σιβηρίας για να αποδείξει στη φίλη του ότι μπορεί να κρατήσει την ισορροπία του. Δε μπόρεσε όμως να κρατηθεί και έπεσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ο 16χρονος έχει υποστεί «σοβαρές σωματικές βλάβες», αλλά βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο, στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Mirror. Την ώρα της πτώσης, ο οδηγός του ταξί δεν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και ήταν μάλλον αρκετά τυχερός γιατί θα μπορούσε να έχει τραυματιστεί θανάσιμα και ο ίδιος.