Τον λένε Γουέστον Ιμερ είναι 12χρονων και πρόκειται για τον νεαρότερο μάνατζερ του υποψήφιου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τράμπ  ο οποίος έχει τεθεί επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού Μίδα στην κομητεία Τζέφερσον του Κολοράντο.

Ο Γουέστον φαίνεται να έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τόσο για το νεαρό της ηλικίας του όσο και για τις ικανότητες έχοντας ήδη δώσει πολλές συνεντεύξεις, στις οποίες αναφέρει: «Η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός. Ξέρω τι κάνω, είμαι στην πολιτική από πολύ μικρός. Είμαι καλός φίλος με όλους εδώ στο Κολοράντο... είμαι φίλος με όλους, σχεδόν με όλους σε όλη την κομητεία και σε όλη την πολιτεία. Οι άνθρωποι από την εκστρατεία του Τραμπ με εμπιστεύονται, σκέφτονται πως θα κάνω ό,τι χρειάζεται να γίνει στην κομητεία του Τζέφερσον».

Φυσικά δεν λείπει και η μερίδα του Τύπου που σπεύδει να κατακρίνει την  εμπλοκή του Γουέστον Ιμερ στην πολιτική.

Όσο για το πώς βρέθηκε ο 12χρονος επικεφαλής στην θέση αυτή, τα πράγματα είναι ακόμη πιο απλά, καθώς η μητέρα του Λάουρερ Ιμερ είναι η μάνατζερ της καμπάνιας και εκείνη έδωσε στον γιο της την δυνατότητα να εργαστεί δίπλα της και δήλωσε: «Έχουμε ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας να τα διδάσκουμε».

Πάντως, ο Γουέστον έχει συναντήσει προσωπικά τον Ντόναλντ Τραμ, ενώ αποκάλυψε ότι εξαιτίας της θέσης του έχει πέσει θύμα bullying από τους συμμαθητές του και τους γονείς τους, που δεν συμπαθούν τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών.