Τον δικό της Γολγοθά ζει η οικογένεια του μικρού Μπεν Νίνταμ, την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό των οστών του στην Κω συνεχίζονται εντατικά.

Η 22χρονη Λεϊάνα Νίνταμ, μιλώντας σήμερα στην «Good Morning Britain» του ITV ότι νιώθει πολύ κοντά στη μητέρα της. «Είναι παράξενο συναίσθημα. Έχω έναν αδερφό, που δεν είναι εδώ, που δεν τον γνώρισα ποτέ, αλλά νιώθω τόσο κοντά του. Τον σκέφτομαι κάθε μέρα και αναρωτιέμαι πού είναι. Θα με "σταυρώσει" αν τον βρουν εκεί. Έχω δώσει όλη τη ζωή μου στην αναζήτηση του Μπεν. Όλη μου η ζωή έχει μπει στην αναμονή», είπε και συνέχισε:

Το ένα και μοναδικό μου όνειρο είναι να βρεθεί ο Μπεν, για τη μαμά μου. Αισθάνομαι, κατά κάποιο τρόπο, ότι της το χρωστάω. Είμαι η κόρη της και της λείπει πολύ ο γιος της, θέλει τον γιο της. Κανείς μας δεν θέλει να πιστέψει πως θα βρουν κάτι εκεί (σ.σ.: στο οικόπεδο που γίνονται οι έρευνες), γιατί θα είναι 25 χρόνια αγώνα και πόνου που θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει πριν από 25 χρόνια. Είμαστε εξαντλημένοι. Δεν ξέρω αν μας έχει μείνει κάτι άλλο να δώσουμε.

«Είμαστε μια οικογένεια που πάντα ζούσε με την ελπίδα. Τι θα κάνουμε αν χαθεί αυτή η ελπίδα; Πώς θα συνεχίσουμε όταν δεν θα έχει μείνει τίποτα πια;», κατέληξε, συγκινημένη, η αδερφή του Μπεν.