Νέο «πλήγμα» έρχεται να χτυπήσει την οικογένεια Κλίντον εν μέσω της προεκλογικής περιόδου, καθώς σύμφωνα με φήμες ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ  έχει αποκτήσει έναν γιο εκτός γάμου.

Σύμφωνα με την dailymail πρόκειται για τον 30χρονο Danney Williams τον οποίο απέκτησε ο Μπιλ Κλίντον έπειτα από εξωσυζυγική σχέση με την Bobbie Ann Williams.

Παρότι το 1992 είχε πραγματοποιηθεί τεστ πατρότητας το οποίο αποδείκνυε ότι ο Κλίντον δεν είναι πατέρας του Danne, μερίδα του Τύπου εκφράζει τις αμφιβολίες της για την εγκυρότητα του εν λόγω τεστ DNA.

Μάλιστα η μητέρα του 30χρονου σε συνέντευξη της είχε αποκαλύψει την γνωριμία και την σχέση της με τον Μπιλ Κλίντον , δηλώνοντας ότι λίγες ημέρες μετά την γνωριμία τους ο πρώην πρόεδρος την πλήρωσε για να συνευρεθούν ερωτικά με αποτέλεσμα η Bobbie να μείνε έγκυος.

Στο μεταξύ, αυτό που έπεισε την Bobbie για την πατρότητα του γιου της ήταν τα μορφολογικά χαρακτηριστικά που παρουσίαζε το παιδί χρόνο με τον χρόνο, αφού άρχιζε να μοιάζει με τον Κλιντον.

Σε συνέντευξη του στο The Globe  το 2013 ο Danne εξήγησε ότι επιδίωξε να συναντηθεί με τον Κλίντον έπειτα από δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρώην πρόεδρο να πεθαίνει και τόνισε ότι θα ήθελε να έχει σχέση με την αδερφή του Chelsea.