Στον κατάλογο των γυναικών που κατηγορούν τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ,  για σεξουαλική παρενόχληση προστέθηκε και μια ελληνίδα ομογενής.

Πρόκειται για την 41χρονη Σάμερ Ζερβός, η οποία σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με την δικηγόρο της Γκλόρια Όλρεντ στο Λος Άντζελες, υποστήριξε ότι ο Τραμπ προσπάθησε να την ρίξει στο κρεβάτι όταν τον συνάντησε το 2007 στο ξενοδοχείο Beverly Hills για να συζητήσουν πιθανή πρόσληψη της για εργασία.

Η Ζερβός συμμετείχε το 2006 στο τηλεοπτικό ριάλιτι «The Apprentice» (Ο Μαθητευόμενος) που παρουσίαζε ο Τραμπ και τόνισε πως αργότερα επικοινώνησε μαζί του για να ζητήσει να εργαστεί σε μια από τις επιχειρήσεις του.

Όπως υποστήριξε, πραγματοποίησε μια πρώτη επαγγελματική συνάντηση με τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο, στο τέλος της οποίας ο Τραμπ την φίλησε και της ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της.

Εβδομάδες αργότερα ο Τραμπ της τηλεφώνησε για την προσκαλέσει σε ένα ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες. Η Ζερβός είπε ότι κατά την διάρκεια της δεύτερης συνάντησης τους, ο μεγιστάνας ήταν σεξουαλικά επιθετικός.

«Με έπιασε απότομα από τον ώμο και άρχισε να με φιλάει επανειλημμένα, πολύ επιθετικά και έπιασε το στήθος μου», δήλωσε η 41χρονη.

Πρόσθεσε πως απέρριψε τις σεξουαλικές κινήσεις του Τραμπ και σύντομα ξεκίνησε να συζητά μαζί του σαν να βρισκόντουσαν σε μια συνέντευξη για δουλειά. Αργότερα είπε ότι της προσφέρθηκε μια δουλειά με χαμηλές αποδοχές σε ένα από τα γήπεδα γκολφ, ιδιοκτησίας του Τραμπ.

Μέλη της εκστρατείας του Τραμπ δεν σχολίασαν την συγκεκριμένη καταγγελία, αλλά νωρίτερα σήμερα ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος σε μια προεκλογική του ομιλία στην Βόρεια Καρολίνα επανέλαβε ότι όλες οι κατηγορίες των γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση που ήρθαν στην δημοσιότητα είναι κατασκευασμένες, υποστηρίζοντας ότι κάποιες από καταγγέλλουσες επιδιώκουν να αποκτήσουν φήμη.