Μπροστά σε μια ανατριχιαστική ανακάλυψη βρέθηκαν οι γονείς ενός 5χρονου κοριτσιού στη Βραζιλία, κοιτάζοντας τις ζωγραφιές που είχε κάνει η μικρή τους κόρη. Όπως ανακάλυψαν, η κόρη τους είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από έναν ιερέα, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του.

Ο 54χρονος ιερέας Joao da Silva λέγεται πως παραδέχτηκε τις πράξεις του, την επίθεση, όταν του επιτέθηκε έξαλλος ο πατέρας της 5χρονης.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, επικαλούμενη τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι γονείς του κοριτσιού βρήκαν τα σκίτσα, όταν η κόρη τους άρχισε ξαφνικά να μη θέλει να πάει στα μαθήματα Αγγλικών που παρέδιδε ο da Silva. 

Ήταν μάλιστα τόσο αναστατωμένη, που οι γονείς της την πήγαν σε έναν παιδοψυχολόγο, ο οποίος υποψιάστηκε την πιθανότητα να έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση και τους προέτρεψε να κοιτάξουν στο δωμάτιό της για οποιαδήποτε σημάδια.

Κρυμμένες μέσα σε βιβλία, οι γονείς της βρήκαν έξι ζωγραφιές της κόρης τους που αποκάλυπταν με λεπτομέρειες το φρικτό γεγονός.

Σε ένα από αυτά, φαίνεται ένας άνδρας πάνω από το παιδί που δείχνει τρομοκρατημένο. Σε ένα άλλο φαίνεται μια κοπέλα να είναι ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι, με έναν άνδρα όρθιο μπροστά της.

Ο πατέρας τηλεφώνησε στον ιερέα ζητώντας του εξηγήσεις και ο τελευταίος ομολόγησε τις πράξεις του. Τότε ο πατέρας ενημέρωσε την αστυνομία, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η Καρίν Μάια, εκπρόσωπος της ομάδας για την Διακοπή Εγκλημάτων κατά των Γυναικών, δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ: «Βρήκαμε έξι σχέδια στα υπάρχοντα του παιδιού».

Η αστυνομία αναφέρει πως ο ιερέας βρίσκεται υπό κράτηση, καθώς του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για παιδική κακοποίηση.