Ένα δωράκι στον εαυτό της αποφάσισε να κάνει χθες βράδυ η Χίλαρι Κλίντον, προκειμένου να ξεφύγει λίγο από τον μαραθώνιο της προεκλογικής εκστρατείας και να γιορτάσει τα 69ά της γενέθλια που είναι σήμερα. 

Ειδικότερα, η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ πήγε σε συναυλία της βρετανίδας τραγουδίστριας Αντέλ στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Η αυτοκινητοπομπή της Κλίντον έκανε μια αιφνιδιαστική στάση στο American Airlines Arena του Μαϊάμι, μετά τον έρανο που διοργανώθηκε όλη μέρα χθες στην περιοχή.

 

#miaminights #hilaryclinton motorcade #imwithher ???????? #adele ???? hello from the other side????

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης EAGLES TILL I DIE (@eglsgal) στις

Η Αντέλ είναι «100% υπέρ της Χίλαρι Κλίντον», δήλωσε ο Νικ Μέριλ, εκπρόσωπος της εκστρατείας του Δημοκρατικού Κόμματος. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, η τραγουδίστρια καθώς ήταν πάνω στην σκηνή απευθυνόμενη στο κοινό είπε ότι αν και είναι Βρετανίδα «αυτό που συμβαίνει στις ΗΠΑ την αγγίζει επίσης».

 Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν είναι προφανές πως η τραγουδίστρια ήξερε ότι η Κλίντον ήταν στη συναυλία παραμονή των γενεθλίων της.

Οι δημοσιογράφοι που ταξιδεύουν με την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος δεν επιτράπηκε να τη συνοδεύσουν μέσα στο στάδιο.