Μπροστά σε ένα απρόσμενο γεγονός βρέθηκαν οι θαυμαστές της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μαρκ  Άντονι, που έσπευσαν να παρακολουθήσουν τη συναυλία τους.

Η Λατίνα ποπ σταρ, ανέβασε στη σκηνή τη Χίλαρι Κλίντον, καλώντας το κοινό να υποδεχθεί θερμά την «επόμενη πρόεδρο των ΗΠΑ».

Η Λόπεζ έδωσε δωρεάν αυτή τη συναυλία για όσους θα ψηφίσουν την υποψήφια των Δημοκρατικών, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία στην Κλίντον να προσεγγίσει νεότερους ψηφοφόρους.

«Βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι και πρέπει να επιλέξουμε τον σωστό δρόμο προς το μέλλον», φώναξε η Λόπεζ στους θαυμαστές της που ζητωκραύγαζαν ενώ κόκκινα, άσπρα και μπλε κομφετί έπεφταν σαν βροχή πάνω τους.

Η εκδήλωση της Τζένιφερ Λόπεζ ήταν η πρώτη από τις τρεις συναυλίες οι οποίες έγιναν προς τιμήν της Κλίντον με σκοπό να αναχαιτίσουν τη δύναμη του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου της, Ντόναλντ Τραμπ στα νεανικά κοινά. Την επόμενη εβδομάδα η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος θα ανέβει στη σκηνή με τον Τζέι Zι στο Κλίβελαντ και κατόπιν με την Κέιτι Πέρι στην Φιλαδέλφεια την 5η Νοεμβρίου.

Πρόσφατη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ κατέδειξε ότι μεταξύ των πιθανών ψηφοφόρων ηλικίας 18 έως 29 ετών, η Χίλαρι Κλίντον προηγείται του Ντόναλντ Τραμπ.

«Αν είμαστε όλοι μαζί, θα κερδίσουμε», είπε η Κλίντον, απευθυνόμενη στο πλήθος.