Έξι στους 10 ψηφοφόρους δεν επηρεάζονται από τα emails της Κλίντον

Έξι στους 10 ψηφοφόρους δεν επηρεάζονται από τα emails της Κλίντον

Δημοσκόπηση του CNN η οποία απεικονίζει το μέσο όρο των αποτελεσμάτων των πρόσφατων παναμερικανικών δημοσκοπήσεων, δίνει προβάδισμα 47% στη Χίλαρι Κλίντον έναντι 42% στον Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με το CNN, η εικόνα αυτή είναι η ίδια με τα ποσοστά που είχαν οι δύο προεδρικοί υποψήφιοι, το Σάββατο.

Ωστόσο, δημοσκόπηση (ABC News / Washington Post) που δημοσιοποιήθηκε χθες δείχνει ότι η Κλίντον έχει προβάδισμα με ποσοστό 46% έναντι ποσοστού 45% του Τραμπ.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αυτή, αριθμός μεγαλύτερος από τους 6 στους 10 ψηφοφόρους, δηλώνουν ότι οι τελευταίες αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση διαχείρισης των ηλεκτρονικών μηνυμάτων από τη Χίλαρι Κλίντον δε θα τους επηρεάσει στη διαμόρφωση της τελικής επιλογής τους για τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

Από την άλλη μεριά, 3 στους 10 ψηφοφόρους δήλωσαν ότι τους επηρεάζει αρνητικά αναφορικά με την εκλογική υποστήριξή τους, στην προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών.

Ωστόσο, οι απόψεις των πολιτικών αναλυτών συγκλίνουν ότι το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί από τις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν κατά την εβδομάδα αυτή, στις λεγόμενες “αμερικανικές πολιτείες-κλειδιά,” μεταξύ αυτών, η Βόρεια Καρολίνα και η Φλόριντα.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο