current views are: 8

1 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση06:42

Τα email «κάρφωσαν» τη Χίλαρι – Γνώριζε από πριν ερωτήσεις για debate

Σε μία αποκάλυψη – «βόμβα» που προκαλεί αίσθηση προχώρησε το CNN. Στα πρόσφατα email από την εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον που διέρρευσε το WikiLeaks

Δημοσίευση 06:42’

Σε μία αποκάλυψη – «βόμβα» που προκαλεί αίσθηση προχώρησε το CNN. Στα πρόσφατα email από την εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον που διέρρευσε το WikiLeaks

Σε μία αποκάλυψη – «βόμβα» που προκαλεί αίσθηση προχώρησε το CNN. Στα πρόσφατα email από την εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον που διέρρευσε το WikiLeaks, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι η Donna Brazile, αντιπρόεδρος της Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος και συνεργάτης του CNN, γνώριζε και «τροφοδοτούσε» τη Χίλαρι με ερωτήσεις που θα δεχόταν σε debate.

Συγκεκριμένα, η Donna Brazile φέρεται να διαβίβασε δύο ερωτήσεις στη Χίλαρι Κλίντον, πριν από debate που έγινε στις 6 Μαρτίου, στο CNN. Μετά τη διαρροή το CNN ανακοίνωσε ότι η Brazile υπέβαλε την παραίτησή της, την οποία και έκανε δεκτή στις 14 Οκτωβρίου.

Μια άλλη διαρροή από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Χίλαρι δείχνει ότι η πρώην -πλέον- συνεργάτης του CNN έστειλε πριν το debate μια ερώτηση στην Χίλαρι Κλίντον. Μετά την διαρροή το CNN ανακοίνωσε ότι η Brazile υπέβαλε την παραίτησή της την οποία και έκανε δεκτή στις 14 Οκτωβρίου.

Οι εκ των έσω πληροφορίες βέβαια κρατούσαν από παλιά. Στις αρχές του μήνα ένα άλλο email που αποκάλυψαν τα Wikileaks με αποστολέα την Donna Brazile έδινε πληροφορίες σε ερώτηση σχετικά με τη θανατική ποινή που η Χίλαρι κλήθηκε να απαντήσει την επόμενη ημέρα σε εκδήλωση.


σχετικα αρθρα