current views are: 7

1 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση15:29

Εφτάψυχος: Σκύλος ανασύρεται ζωντανός από τα χαλάσματα του σεισμού στην Ιταλία (Bίντεο)

Μπορεί να μην είναι γάτα, ωστόσο, αποδείχθηκε εφτάψυχος ένας σκύλος που ανασύρθηκε  ζωντανός από τα χαλάσματα στην Ιταλία.

Δημοσίευση 15:29’

Μπορεί να μην είναι γάτα, ωστόσο, αποδείχθηκε εφτάψυχος ένας σκύλος που ανασύρθηκε  ζωντανός από τα χαλάσματα στην Ιταλία.

Μπορεί να μην είναι γάτα, ωστόσο, αποδείχθηκε εφτάψυχος ένας σκύλος που ανασύρθηκε  ζωντανός από τα χαλάσματα που προξένησε το τελευταίο χτύπημα του Εγκέλαδου στην Ιταλία.

Σε ένα βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα αργά χθες διακρίνονται μέλη των συνεργείων διάσωσης, τα οποία με τη βοήθεια ενός ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, σκάβουν στα συντρίμμια προκειμένου να απεγκλωβίσουν έναν άλλο σκύλο. Το ζώο είναι καλυμμένο με σκόνη και δείχνει τρομαγμένο και σε σύγχυση. Δεν έχει ωστόσο πάθει το παραμικρό.

Οι αρχές τύλιξαν σε ένα προστατευτικό περίβλημα το άγαλμα ενός αγίου και το μετέφεραν εκτός ενός μισογκρεμισμένου ναού στην πόλη Νόρτσια, που βρίσκεται κοντά στο επίκεντρο του σεισμού των 6,6 βαθμών σύμφωνα με το αμερικανικό γεωδυναμικό ινστιτούτο.

Δεν έχουν αναφερθεί νεκροί ή σοβαρά τραυματίες μετά τον σεισμό, τον ισχυρότερο στην Ιταλία μετά τη δόνηση των 6,9 βαθμών κοντά στη Νάπολη το 1980, που είχε στοιχίσει τη ζωή σε 2.735 ανθρώπους.

Πολλοί άνθρωποι εγκατέλειψαν τις πληγείσες περιοχές μετά τον μικρότερης έντασης σεισμό που συγκλόνισε την χώρα τον Αύγουστο με σχεδόν 300 νεκρούς και τα περισσότερα σπίτια της Νόρτσιας κατάφεραν να αντέξουν στη νέα σεισμική δόνηση.


σχετικα αρθρα