Παρότι το Ισλαμικό Κράτος βρίσκεται σε δεινή θέση από τις αντεπιθέσεις σε Συρία και Ιράκ, δεν παύει να προκαλεί τρόμο και οργή με τις ειδεχθείς πράξεις του.

Οι τζιχαντιστές, κατά την προσφιλή τους τακτική, έδωσαν στη δημοσιότητα ακόμη ένα φρικιαστικό βίντεο όπου φαίνεται κρατούμενός τους να γίνεται κομμάτια από πυρά πυροβόλου όπλου πυροβολικού!

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, ο αιχμάλωτος φαίνεται γονατιστός σε ένα ξέφωτο στην ανατολική Συρία πριν οι τζιχαντιστές τον βάλουν στο στόχαστρο με το ισχυρό αυτό όπλο. Οι τζιχαντιστές μάλιστα δείχνουν την εκτέλεση σε αργή κίνηση, η οποία είναι μέρος ενός βίντεο το οποίο δείχνει ακόμη δύο αποκεφαλισμούς άλλων φυλακισμένων.

Σε αυτό, φαίνεται ο άνδρας να φοράει πορτοκαλί φόρμα και από πίσω του στέκονται πάνοπλοι τζιχαντιστές. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το εν λόγω υλικό δημιουργήθηκε σε περιοχή που έχει καταλάβει ο ISIS, στον Ευφράτη ποταμό, κοντά στα σύνορα της Συρίας με το Ιράκ

Οι κρατούμενοι φέρονται να ανήκουν σε αντάρτικη ομάδα που κατά τους τζιχαντιστές εκπαιδεύτηκε από αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες