Η επαρχιακή φυλακή της αποικιακής εποχής στο Sangareddy, στο ινδικό κρατίδιο του Telangana, άνοιξε τις πύλες της για τους τουρίστες, οι οποίοι μπορούν να νοιώσουν σαν φυλακισμένοι έναντι 6,70 ευρώ ημερησίως.

Η φυλακή στο Sangareddy, έχει μετατρέψει τη φυλάκιση σε τουριστική ατραξιόν, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να ζήσουν σαν φυλακισμένοι για μία ημέρα, αρκεί να πληρώσουν 6,70 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, οι εθελοντές κρατούμενοι φορούν στολές της φυλακής, τρώνε σε μεταλλικές καραβάνες, και ακολουθούν ότι προβλέπει το πρόγραμμα της φυλακής, συμπεριλαμβανομένης της αγγαρείας για τον καθαρισμό κελιών και μαγειρέματος του φαγητού της φυλακής.

Σύμφωνα με το εγχειρίδιο της φυλακής, θα ξυπνήσουν στις 5 το πρωί από δύο φρουρούς και μετά τον καθαρισμό κελιών τους, θα πρέπει να βγουν στην εσωτερική αυλή. Στις 6:30, τους δίνεται το τσάι, και στις 7:30 σερβίρεται το πρωινό τους.

Το μεσημεριανό γεύμα σερβίρεται στις 10:30 και αποτελείται από ρύζι, ενώ το δείπνο είναι στις 5 μ.μ. και περιλαμβάνει κάρυ, ρύζι και πηγμένο γάλα για τυρί.

Οι κρατούμενοι κλειδώνονται στα κελιά τους στις 6 μ.μ. και απελευθερώνονται το επόμενο πρωί.

Για να βεβαιωθούν ότι τίποτα κακό δεν θα συμβεί και ότι οι κρατούμενοι δεν είναι πάρα πολύ φοβισμένοι, ένας αξιωματικός περιπολεί σε τακτά χρονικά διαστήματα.