Απίστευτο: 12χρονος βίαζε την 9χρονη αδελφή του!

Απίστευτο: 12χρονος βίαζε την 9χρονη αδελφή του!

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτός που έκανε ένας 14χρονος στο Τσέλτεναμ της Αγγλίας, ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, βίαζε επανειλημμένα την αδελφή του, καθώς ήθελε να... εφαρμόσει πάνω της όσα έβλεπε στο διαδίκτυο. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ιστορία ξεκινήσε πριν από δύο χρόνια, όταν ο 12χρονος, τότε, υποχρέωσε την αδελφή του να ''κάνουν όσα έβλεπε στο ίντερνετ'' και εκείνη δέχτηκε, καθώς αν δεν το έκανε ''δεν θα ήταν αδελφή του'', όπως της έλεγε. 

Ο έφηβος ασελγούσε στη μικρούλα στο δωμάτιό της και σε ώρες που γνώριζε ότι δεν θα ήταν κάποιος στο σπίτι. 

Η μικρή, κάποια στιγμή, δεν άντεξε και αποκάλυψε όλα όσα γίνονταν στην μητέρα τους, με τον 12χρονο να ισχυρίζεται ότι ''είχαν συμφωνήσει να κάνουν σεξ''. 

Ο νεαρός ομολόγησε την ενοχή του για 6 αδικήματα, ανάμεσα στα οποία και του βιασμού, ενώ η ποινή που του επιβλήθηκε είναι η διαβίωση σε ειδική εποπτευόμενη μονάδα αλλά και η απαγόρευση της επικοινωνίας με την αδελφή του. 

Εξάλλου, σύμφωνα με την απόφαση του διακαστηρίου, του επιτρέπεται η πρόσβαση στο ίντερνετ αλλά δεν μπορεί να σβήνει το ιστορικό αναζήτησης, αφού η αστυνομία θέλει να ελέγχει τις ηλεκτρονικές συσκευές του.

Την ίδια στιγμή, δεν του επιτρέπεται καμία επαφή με παιδιά κάτω των 16 ετών.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο