current views are: 10

7 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση15:49

Με… εκτόξευση πυραύλου θα «υποδεχτεί» τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ ο Κιμ Γιονγκ Ουν!

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος σχεδιάζει να εκτοξεύσει κι άλλο πύραυλο, ανήμερα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

Δημοσίευση 15:49’

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος σχεδιάζει να εκτοξεύσει κι άλλο πύραυλο, ανήμερα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος σχεδιάζει να εκτοξεύσει κι άλλο πύραυλο, ανήμερα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, για να… υποδεχτεί τον νέο πρόεδρο. 

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα στον πρόεδρο που θα διαδεχθεί τον Μπαράκ Ομπάμα, φέρεται έτοιμος να πατήσει για ακόμη μια φορά το «κουμπί» και να εκτοξεύσει βαλλιστικό πύραυλο τύπου Musudan, το βεληνεκές του οποίου φτάνει τα 3.500 μίλια. 

Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων της Νότιας Κορέας, Yonhap News Agency, στόχος της δοκιμής αυτής είναι να αποδείξει ότι η Βόρεια Κορέα δεν προτίθεται να εγκαταλείψει το πυρηνικό της πρόγραμμα.

«Παρακολουθούμε στρνά κάθε κίνηση του στρατού της Βόρειας Κορέας», διεμήνυσε αξιωματούχος από τη Σεούλ, ο οποίος πρόσθεσε ότι «ο στρατός μας είναι πανέτοιμος να ανταποκριθεί σε τυχόν προκλητικές ενέργειες του Βορρά».

Υπενθυμίζεται ότι η Βόρεια Κορέα πραγματοποίησε την πρώτη της πυρηνική δοκιμή το 2006, αψηφώντας τις κυρώσεις των Ηνωμένων Εθνών.


σχετικα αρθρα