current views are: 10

8 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση06:51

Ο Τραμπ υποσχέθηκε τη μεγαλύτερη φοροαπαλλαγή από την εποχή του Ρίγκαν

Ο Ντόναλντ Τραμπ, προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, υποσχέθηκε από το Μίσιγκαν τη μεγαλύτερη φοροαπαλλαγή από την εποχή του Ρόναλντ Ρίγκαν, αλλά και την προστασία των θέσεων εργασίας.

Δημοσίευση 06:51’

Ο Ντόναλντ Τραμπ, προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, υποσχέθηκε από το Μίσιγκαν τη μεγαλύτερη φοροαπαλλαγή από την εποχή του Ρόναλντ Ρίγκαν, αλλά και την προστασία των θέσεων εργασίας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, υποσχέθηκε από το Μίσιγκαν τη μεγαλύτερη φοροαπαλλαγή από την εποχή του Ρόναλντ Ρίγκαν, αλλά και την προστασία των θέσεων εργασίας, μεταδίδει το BBC.

Παράλληλα, ζήτησε από τους υποστηρικτές του να έχουν όραμα για το μέλλον, δηλώνοντας ότι θα νικήσει για τους ψηφοφόρους του.

Υποσχέθηκε ότι οι ΗΠΑ θα ξαναγίνουν πλούσιες, δυνατές και μεγάλες, πάλι.

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποσχέθηκε την ίδρυση νέων βιομηχανικών μονάδων, με έμφαση στην αυτοκινητοβιομηχανία, ενώ δήλωσε ότι στην περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, θα επισκέπτεται την αναφερόμενη πολιτεία κάθε φορά που θα εγκαινιάζεται μία νέα βιομηχανική μονάδα, μεταδίδει το BBC.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, δίνοντας έμφαση στη μοναδική ευκαιρία που έχουν οι Αμερικανοί πολίτες, προκειμένου ν’ ανατρέψουν την κατάσταση.

Επίσης, ζήτησε την υποστήριξη των ψηφοφόρων, προκειμένου ν’ αποκαταστήσει την ηθική και την τιμιότητα της κυβέρνησης στις ΗΠΑ, ενώ χαρακτήρισε την Χίλαρι Κλίντον, ως την πιο διεφθαρμένη υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι γνωρίζει τους υποστηρικτές του, που είναι άνθρωποι της δουλειάς, ενώ τους παρότρυνε να ψηφίσουν μαζικά στις σημερινές εκλογές, σύμφωνα με το BBC.

.Ο Ντόναλντ Τραμπ ολοκλήρωσε την τελευταία του προεκλογική συγκέντρωση με την υπόσχεση να ενώσει τη χώρα πίσω από «ασφαλή σύνορα» και να κάνει «την Αμερική προτεραιότητα».

«Φανταστείτε μόνο τι θα μπορούσε να καταφέρει η χώρα μας εάν αρχίζαμε να δουλεύουμε μαζί σαν ένας λαός, κάτω από έναν και μόνο Θεό, τιμώντας τη αμερικανική σημαία», δήλωσε ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στο Γκραντ Ράπιντς του Μίσιγκαν.


σχετικα αρθρα