Μπορεί και να είναι η πιο ηλικιωμένη ψηφοφόρος της Χίλαρι Κλίντον. Σίγουρα όμως δεν είναι αυτή που θα παραδώσει τα όπλα. 

Η Έστερ Ντάιμοντ έγινε πρώτο θέμα στην εφημερίδα Guardian, καθώς μοιράστηκε τις σκέψεις της για την εκλογή Τραμπ, αλλά και για την μεγάλη απογοήτευσή της για το ό,τι δεν βγήκε η γυναίκα υποψήφια. 

Οπως λέει:

Την Τρίτη ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που ψήφισα Κλίντον. Και μόνο η ιδέα ότι μια γυναίκα έβαζε υποψηφιότητα για την υπέρτατη θέση στη χώρα με ξεπερνούσε. 

Η ίδια, φεμινίστρια, και αγωνίστρια για τις γυναίκες εξομολογείται το σοκ που έπαθε όταν έμαθε ότι ο Τραμπ θα είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ:

Νόμιζα ότι η Χίλαρι θα νικούσε. Όλοι έλεγαν ότι η Χίλαρι θα νικούσε. Είναι μυστήριο. Δεν ξέρω τι έγινε... Στα αλήθεια δεν ξέρω.

Η 'Εστερ με την ζωντάνια ενός νέου κοριτσιού υπογραμμίζει ότι ''απογοητεύτηκε. Από όλους: Από τους ψηφοφόρους, από την Αμειρική. Ομως νιώθω πολύ περήφανη που είμαι Αμερικανίδα.

Μάλιστα, η 96χρονη γυναίκα αποκαλύπτει για το γράμμα που της έστειλε η ίδια η Χίλαρι Κλίντον, με το οποίο την ευχαριστεί για το ενδιαφέρον και την πίστη της, ενώ τονίζει ότι θεωρεί ότι ''κάποια στιγμή μια γυναίκα θα γίνει πρόεδρος''.