Μια... 96χρονη ψηφοφόρος της Κλίντον δεν το βάζει κάτω: Νόμιζα ότι θα δω γυναίκα πρόεδρο

Μια... 96χρονη ψηφοφόρος της Κλίντον δεν το βάζει κάτω: Νόμιζα ότι θα δω γυναίκα πρόεδρο

Μπορεί και να είναι η πιο ηλικιωμένη ψηφοφόρος της Χίλαρι Κλίντον. Σίγουρα όμως δεν είναι αυτή που θα παραδώσει τα όπλα. 

Η Έστερ Ντάιμοντ έγινε πρώτο θέμα στην εφημερίδα Guardian, καθώς μοιράστηκε τις σκέψεις της για την εκλογή Τραμπ, αλλά και για την μεγάλη απογοήτευσή της για το ό,τι δεν βγήκε η γυναίκα υποψήφια. 

Οπως λέει:

Την Τρίτη ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που ψήφισα Κλίντον. Και μόνο η ιδέα ότι μια γυναίκα έβαζε υποψηφιότητα για την υπέρτατη θέση στη χώρα με ξεπερνούσε. 

Η ίδια, φεμινίστρια, και αγωνίστρια για τις γυναίκες εξομολογείται το σοκ που έπαθε όταν έμαθε ότι ο Τραμπ θα είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ:

Νόμιζα ότι η Χίλαρι θα νικούσε. Όλοι έλεγαν ότι η Χίλαρι θα νικούσε. Είναι μυστήριο. Δεν ξέρω τι έγινε... Στα αλήθεια δεν ξέρω.

Η 'Εστερ με την ζωντάνια ενός νέου κοριτσιού υπογραμμίζει ότι ''απογοητεύτηκε. Από όλους: Από τους ψηφοφόρους, από την Αμειρική. Ομως νιώθω πολύ περήφανη που είμαι Αμερικανίδα.

Μάλιστα, η 96χρονη γυναίκα αποκαλύπτει για το γράμμα που της έστειλε η ίδια η Χίλαρι Κλίντον, με το οποίο την ευχαριστεί για το ενδιαφέρον και την πίστη της, ενώ τονίζει ότι θεωρεί ότι ''κάποια στιγμή μια γυναίκα θα γίνει πρόεδρος''. 

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο