Κοινό μέτωπο αποφάσισαν χθες να ''χτίσουν'' Ομπάμα και Τραμπ στην πρώτη τους συνάντηση στο Λευκό Οίκο. 

Από την πλευρά του ο Τραμπ τόνισε ότι ''ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον πρόεδρο στο μέλλον'', ενώ ο Ομπάμα υπογράμμισε ότι είναι πολύ ενθουσιασμένος  για το ενδιαφέρον του Τραμπ να εργαστεί με την ομάδα του.

Τι κρύβεται όμως πίσω από αυτό ;

Σύμφωνα με την Daily Mail, ακόμα και το πιο απαίδευτο μάτι θα μπορούσε να καταλάβει ότι υπήρχε ένταση ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Σύμφωνα με την αναλύτρια της γλώσσας του σώματος Πάττυ Γουντ, ο Ομπάμα ήταν εξαιρετικά κουρασμένος, παραιτημένος και χωρίς ελπίδα, ενώ ο Τραμπ είχε ένταση, ήταν σοβαρός και ίσως φοβισμένος. 

''Αν κοιτάξει κανείς τον τρόπο με τον οποίο κάθονταν, τα ανοιχτά πόδια τους, έχουν και οι δύο την ''αντρική στάση'', αυτή που φωνάζει ''είμαι άντρας''. 

Ωστόσο, η Γουντ προσθέτει ότι τα πόδια του Ομπάμα ήταν πολύ πιο ανοιχτά, κάτι το οποίο δείχνει δύναμη και αποκαλύπτει ότι υποσυνείδητα λέει ''Είμαι ακόμα στην κορυφή''. 

Αλλά ήταν τα χέρια του Τραμπ που τράβηξαν την προσοχή της αναλύτριας: Τα έχει σε στάση προσοχής, που δεν είναι συνηθισμένο για νεοεκλεγέντα πρόεδρο. 

Όπως τόνισε η αναλύτρια, ΄΄ισως αυτό συνέβη γιατί ''μαθαίνει κάτι που δεν το ήξερε ποτέ''. 

Την ίδια στιγμή το γεγονός ότι ο Ομπάμα έβαλε τα χέρια του στα πόδια του υποδεικνύει, σύμφωνα με την Γουντ, ότι είναι ''ανήσυχος''.