Χιλιάδες καταθέτες στην Ινδία συρρέουν στις τράπεζες, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Σκοπός τους να προμηθευτούν έγκυρα χαρτονομίσματα.  

Συγκεκριμένα, σχηματίζονται τεράστιες ουρές ώστε οι καταθέτες να πάρουν χαρτονομίσματα των 500 και 1.000 ρουπιών , τα οποία καταργήθηκαν αιφνιδιαστικά με απόφαση της κυβέρνησης.Το μέτρο αυτό αποφασίστηκε στο πλαίσιο της προσπάθειας καταπολέμησης της φοροδιαφυγής.

Πολλοί φεύγουν με άδεια χέρια, αφού πολλά υποκαταστήματα και μηχανήματα αυτόματης ανάληψης έχουν ξεμείνει από χρήματα. Ταυτόχρονα οι περιορισμοί που έχει επιβάλει η κυβέρνηση στις αναλήψεις περιπλέκουν την καταβολή της μισθοδοσίας σε μετρητά. Στην Ινδία, το 90% των συναλλαγών γίνονται με μετρητά. Η κεντρική τράπεζα της χώρας αναφέρει πως οι τράπεζες διαθέτουν ρευστότητα και καλεί τους καταθέτες να κάνουν υπομονή. 

Στο Χρηματιστήριο της Βομβάης οι μετοχές των ινδικών τραπεζών είχαν πτώση: Η ICICI Bank υποχωρούσε κατά 4,99%, η State Bank of India κατά 2,61% και η Central Bank of India κατά 2,77%, με το κλείσιμο,